【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
無感覺因為睇呢套墅必先要代入自己唔係人類
有感覺個班朋友仔未到家
今集用兩個妹買尾真係埋得好靚 而且今集作畫已經好咗好多
好撚sad
睇多d 重口味你好快會慣

呢d都sad 第時其他作品 再虐你真係唔洗睇
今季最尾幾集有心理準備仲SAD
兩個妹妹
未必 其他人冇乜描寫真係冇咩感覺
寧願比倉助打死
四謀士(大家最不忍心的橋段,可選擇跳過)
愛雪?四分五裂了喲!(最慈悲的死法了)
赫克朗和伊米娜的體重增加了喲!(餓食孤蟲王以人類肉體築巢)
羅伯戴克和安茲玩著“嗯,錯了呢”的遊戲喲!
愛雪妹妹數個月後死亡 (被賣給高利貸當X玩具)
聖王劍 用到得番下半身 變哂肉碎
當然唔係講緊果堆人啦,係講緊果幾個人 如果交足果到都幾SAD下
個仆街最幸福完全係被殺死
今集個d虐死完全唔同
有無人覺得戰士長Ed 張圖好型
阿伯果team都叫比人殺死既
其次天武決鬥輸左
獨角仙果team就2個去左恐怖公果邊比佢地由體內食返出體外
另一個就去左比人玩尿道play

愛雪都算係最慈悲果個
都係得一個姐
其實呢team 人如果無講大話好似忠狗咁既性格可能有機真係唔洗死
最大情況係無左自由身,但就作為骨頭既工具黎用(呢班垃圾都算有d名氣) 公會搞搞佢

不過骨頭邊邊咁既智略 ,黎黎去去都只係玩黑白臉cosplay
安茲大人深謀遠慮,非我等能企及
如果骨頭係福山配音,應該變超神作
安G sama
爆post 唔記得開post 饒恕小人一命
禿頭帝
下集應該係輕鬆得嚟又唔會覺得悶既一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞