【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
迪米用青蛙樣又係為之後鋪路
金閃閃最後係唔係死死地氣做藩屬國
個啊伯咁快俾人知做左25仔
依個25仔真係做得好差
魔劣係睇個老母
頂.....見到安茲啲魔力出曬水
今集鳩撚到 飲下橙汁又一集

啊伯開心到反白眼
一個呀伯活左咁多年就係為左撚隻不死騎
見到安茲應該比佢成個人生更加有價值
本身飲橙汁係有意思嫁
不過動畫cut走左d野 令到開頭呢part變到無乜意思
安茲點解要咁部署,跟住又好似亂來
我覺得係取捨問題
有d動做得幾好
少左馬雷同亞烏娜同皇帝講數問佢幾時黎道歉
仲笑鳩皇帝d野唔好飲,臨走前問皇帝洗唔洗我幫你執返d屍上黎
皇帝問亞烏娜安茲有冇講要佢幾時去
亞烏娜同皇帝講安茲係叫佢「即刻」
皇帝內心戲就覺得安茲係講數高手,用「即刻」即係想睇皇帝會有幾重視有幾趕

本來係一堆80lv以上既怪係王者之路兩側
皇帝同d手下驚到仆街,動畫變左幾隻高手護衛
佢地以為夏提雅實力唔強係聰明既二奶
仲有以為迪米好撚蠢

安茲見甘道夫果度本身係娜貝除先
已經嚇親佢,之後到安茲除佢就跪左係度話如果如茲唔係佢信果個神佢既信仰之心已經消逝,因為真正既神已經降臨佢面前
thanks
安g samaaaa
有無人補完返佢剪走咗果啲
睇得唔過癮
少左馬雷同亞烏娜同皇帝講數問佢幾時黎道歉
仲笑鳩皇帝d野唔好飲,臨走前問皇帝洗唔洗我幫你執返d屍上黎
皇帝問亞烏娜安茲有冇講要佢幾時去
亞烏娜同皇帝講安茲係叫佢「即刻」
皇帝內心戲就覺得安茲係講數高手,用「即刻」即係想睇皇帝會有幾重視有幾趕

本來係一堆80lv以上既怪係王者之路兩側
皇帝同d手下驚到仆街,動畫變左幾隻高手護衛
佢地以為夏提雅實力唔強係聰明既二奶
仲有以為迪米好撚蠢

安茲見甘道夫果度本身係娜貝除先
已經嚇親佢,之後到安茲除佢就跪左係度話如果如茲唔係佢信果個神佢既信仰之心已經消逝,因為真正既神已經降臨佢面前
thanks
安g samaaaa

其實阿伯應承左安茲咩

阿伯實力去邊? 定係好似黃金公主 咁係暗底效力大墳墓
帝國無橙汁飲咩

完全唔明
安茲叫佢送班人去大墓地做實驗 所以就送左班工作者去
依套野啲文戲仲hi過打戲
鮮血帝都幾型
其實人類方無咩 可以表演既角色 來來去去都係 斬擊 加速 果d

會唔會遲d有強力人類出現
絕死絕命 第二季一開始條女
果個係勁

佢跟住會唔會打安茲方
唔知呀 作者岩岩先講完聖王國咋
我都想快d睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞