【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
Lm
踢得唔夠大力
咁盲撚係真係抵俾人屌
明明我睇小說嗰時係幻想佢地用踢波咁嘅力度大大力踢落去,點知動畫就畫到細細力踼埋去
咁其實係動畫做得好差 又無乜描寫過對佢地有幾差 最尾踢佢又好似班on9 仔輕輕力踢
畫公仔唔駛畫出腸,思考得到既就可以唔駛做埋出黎,慳番d時間呀嘛
明明已經畫哂出腸,條仔對佢地態度,班精靈恐懼表情,佢地衣著

條仔畀人斬手後精靈露出愉悅既表情,總總既側面描寫已經暗示出條仔對班精靈幾撚差

死後咪畀佢地踢發洩怨氣

得閒就用下個腦啦
個表達手法唔好 如果一路踢一路叫屌你老母 恰9我
咁就大家都知有幾憎條友
睇過小說就知動畫做得幾垃圾啦 成個場景係咁跳黎跳去 夠膽死一集講哂咁多方面既野 節奏完全係處理到垃圾級別wo 季番都做到咁既垃圾質素
動畫做得差同無用腦去睇係兩回事 問啲咁on9嘅問題就預咗俾人屌
精醒踢條友個到笑死 踢得咁細力 明明小說講好憎恨咁踢
畫公仔唔駛畫出腸,思考得到既就可以唔駛做埋出黎,慳番d時間呀嘛
明明已經畫哂出腸,條仔對佢地態度,班精靈恐懼表情,佢地衣著

條仔畀人斬手後精靈露出愉悅既表情,總總既側面描寫已經暗示出條仔對班精靈幾撚差

死後咪畀佢地踢發洩怨氣

得閒就用下個腦啦
睇過小說就知動畫做得幾垃圾啦 成個場景係咁跳黎跳去 夠膽死一集講哂咁多方面既野 節奏完全係處理到垃圾級別wo 季番都做到咁既垃圾質素
精靈踢條友個到笑死 踢得咁細力 明明小說講好憎恨咁踢
聖歌團個到既酷刑惡魔又無埋
做到咁露骨都唔明
仲有剪左耳仔
廢事又話劇透la
有疑問就自己搵左source 先, 下下做伸手黨係人都屌你啦
做人唔用腦就要求人地幫你呢d 咩邏輯黎

就係因為呢度係討論區我先會討論埋你做人係應該用左個腦思考左先好問問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞