【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
小說寫到安茲勁驚返到去比迪米罵佢搞壇咁既野,自己走左去矮人國 原來迪米本身已經有計畫吞拼帝國,但要用幾年時間,真不愧係安茲sama
所以上一集尾果度先奇怪.........
今集晌 大墳墓門口 果下痴咗真係 有D 難明白.........

鮮血帝 都係好勁, 好快就知阿伯 跣鳩佢.........
動畫9cut同改咗描述位所以咁
鮮血帝唔表演得聰明啲點做到聰明反被聰明誤呢個效果
至於你話個呀伯勁high咁
因為佢只係知道骨仔用到咩lv嘅魔法
但係唔知實際係點
所以咪嚇親
兩年

反正有黃金公主
比你班友搞到好想買小說睇
但Google Play Books得12
有無情報講14卷幾時出?
上面好似有巴打講話有合集買
1-13
淨係知今年一定無
真不愧是安茲sama !

好似係因為裝備咗智力同幸運加強的裝備所以成日咁「負碌」,安茲大人的小說隊請確認一下。 謝謝!
其實公主會唔會一早發現安茲係扮出黎
咁小說又無講過。
不過好多時係安茲大人死好命, 同不停有人
覺得佢好叻先至搞到安茲好似咩都安排好曬。
平時見到安茲心驚驚做錯事講錯野俾小迪/總管
小果下真心覺得好好笑
之後安茲醒呀
同小迪同總管講,如果自己做得有咩同計劃有唔同/影響計劃內容,請當成係俾你地既考驗,請執生
十三卷同安茲打嘅究竟係二重幻影定係真女僕
安茲大人深思熟慮
二重幻影 應該得希茲係真
二重幻影黎, 有講佢地解除左隻手既幻影証明。
不過身上用既武器同防具係問真身借黎用。
希茲應該係真的, 因為講到佢控制得最好。
本身好期待神秘既「櫻花聖域」領域守護者- 奧米伽 有咩技能, 有幾勁。
好失望
指揮官屬性 負責落buff
安兹表面幾蠢都好,聰明人都覺得佢係扮傻,一來佢地無打機既概念,唔會認為一個接近擁有神力既存在內裡係普通人,正如我同你講李+x其實係玩online大富翁既玩家穿越過黎,你會唔會信?佢地會諗就算有咁既可能性,都係極微,不如當佢係正常強者智者先係保險既做法。

如果公主真係睇得穿安兹,咁佢無可能睇唔出小迪同雅兒貝德係絕對忠誠,有兩個同級智力而武力贏咁多既人做門神,安兹係咪智者都分別不大了。公主都知只需乖乖被利用就可達成目的,大家都心照。

連公主都要ff安兹聰明過佢
期待小說安茲同絕死絕命相遇
真不愧是安茲sama !
個比喻幾好,就算李+x講左啲乜,外界都會有n咁多個解讀,然後當某件事發生(eg.撤資後大陸開始貿易戰),大家都會認為李+x做香港第一富豪果然有遠見 因為冇人會覺得李+x係純粹屎忽撞棍
佢講d中立野,唔講到d野好死
根本無得錯
呢d先係真工語言藝術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞