【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
佢邊識諗到咁長遠
經歷過大墳墓防禦配置嘅外來者
就算唔殺都唔會俾佢地返出去
都係嘅 但人有同理心,不過佢又唔係
可惜安茲唔似奇拿咁好勝 所以冇講到係正常
一睇就知佢唔係人啦.....寧願洗果個男人腦都唔係洗果個女弓手
個個都想動畫魔改做web版唔洗死
但由見到愛雪個聲優就知
女弓手唔係信仰系法師,洗佢腦做乜
洗腦唔一定要跟職業既
就係安茲唔會咁做我先笑狗佢剩係識玩低級黑白臉組合
知唔知呢班冒險者工會 用得好係多幾多情佈

宜家咁樣殺晒簡直浪費,他自己斷左自己手上既好牌,如果識利用根本後面佢可以搞好多野
可惜安茲己經比個性格限制左

無人會覺得多d手下用會on9嫁,何況本身呢班唔算垃圾,有社會地位(如果你下下要頂級手下先做到野咁應該係你統治力有問題)

當然我都係假設
有價值當然會留亦留得到
你睇八指
我又真係唔覺嗰班黑工幾有用
一佢地係黑工,即係唔係帝國冒險者工會嘅既得利益者同決策者
二講黑市消息,最熟嘅反而應該係脫髮帝
一開始賣黑工豬仔就係佢
三講實力,帝國嘅冒險者本身就唔強,最大價值反而係夫路達同帝國嘅魔法力量
人地操控記憶唔係為左比題材你出本
而係為左驟證依個世界既信仰系係點運作、點解有咁多隻game既世界既設定

btw 丸山好似話再出5-7本就完,到底ending係咪大墳墓滅亡呢
一睇就知佢唔係人啦.....寧願洗果個男人腦都唔係洗果個女弓手
女弓手唔係信仰系法師,洗佢腦做乜
洗腦唔一定要跟職業既
人地操控記憶唔係為左比題材你出本
而係為左驗證依個世界既信仰系係點運作、點解有咁多隻game既世界既設定

btw 丸山好似話再出5-7本就完,到底ending係咪大墳墓滅亡呢
咁快
cdrom 路過,你居然笑安茲大人
果班黑工,淨係想要財富
究竟有咩用

毒撚藥師
老爺子
呢d 就真係有用

需要冒險者係arm 既...
丸山技窮
唔通好似海賊王咁永續落去咩
佢好似講過一開始設定已經係二十本左右完
結局都諗埋
run please

已唔想睇海賊王
個國王係咪比佢嚇得瀨屎
殺曬唔緊要,最尾整佢兩個妹出黎乜7等家姐返黎係乜用意
屌你老母
仲話快 分分鐘等多5年都未岀晒5本
5-7本差唔多
除非再開新線或加支線故事
主線剩返其實得幾個:
教國
龍王國
評議會國 (白金龍王/十三英雄)
精靈王
八欲王
根本連登仔智力>安茲大人
我簡單講下基本戰略
一開始打7 4謀士完全無問題,重點對面講飛飛既時候佢回答呢個無得交涉
佢當時應該答飛飛根本無機會同我打,因為我有人質
咁樣對面先有絕望感,打又唔得吹雞又唔得
之後先同對面交涉,話留底雪bb 放其他3個人(知你地夠團結) 連腦都需要洗
然後先借3謀士力量探公會d情報,呢3條友想反骨既可能性根本係0呀
hold 能住雪bb =hold 埋佢2個妹, 之後呢班仆街就可以任我用,日後登機連公會都要支持我
所以我先笑狗佢連基本戰略都無思考就殺能晒on99

之後個d一樣用呢個方法loop,簡單又有效,除非你控制唔到自己中2病發狂咁亂打人
根本成件事好87 ,用好奇心引人犯罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞