【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 9】

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
係安茲角度
雖然佢地係100%走唔甩 但無必要既情報講出黎只係更加自己既風險

(根據安茲性格去諗 )
好慘 分左屍 點解要死呢d 角色
聖女王最慘

屍又冇 仲要比人當係武器咁用
大墳墓應該有反通訊/傳送魔法既系統,
但係安兹擔心呢個世界有破解既方法,
成個防衛系統測試既目的都係咁,
所以真係唔應該為左自high俾人睇底牌。
執肉碎 睇得我好心涼個女聖騎團長
屌,一次過睇咗八集好撚頂癮
D冒險者好慘
由其個最尾個4人組
BTW 點解蜥蜴人同安茲帶住個鐵鍊係條頸
又係伸手黨
答咗好多次
扒文啦
佢地係狗
果d 人貪心都好正常
求其打d 骨仔已經超級多錢
入面肯定仲多既心態

睇完又好心寒
現實世界比人捉左玩尿道都幾慘
其實一開波算係俾哂機會佢地
如果佢地唔貪心
攞咗出面啲錢就走應該冇事
出面d 錢我諗都等於我地唔知幾多億
不過比d 骨仔引到佢地囂 。。。結果
金毛肥仔睇完第7集就棄左
激動黑人最好笑
攞左D錢俾你出到去都係俾人追殺
咁果班人出到去都好打既

入左去就慘先比人當蟻捽
其實係出唔到去
就算係外圍
攞咗大墳墓嘅錢安茲一定會滅口攞返
第一季 扮飛飛 你都見安茲 為左錢幾咁苦惱
你估拎完呢D錢出到去 真係唔會比人捉返轉頭?

再加上 佢既目的係測試 大墳墓防衛系統
放左呢班人出去 佢地一定大肆宣傳 呢度有個新迷宮 而且好易打
結果又成堆唔識死既人 搞搞震
咁就既測試唔到 (因為假設佢地唔入去) 後果又麻煩
所以由佢地一接呢個任務 飛飛問佢地點解要 冒危險入去 而呢一刻都唔調頭 就點都係仆街
我補充下,係果條友既出生國呢,精靈族係低人一等,俾人當係奴隸既
所以佢一開波見到四謀士既時候,係冇理到個精靈女。
只要唔問d重覆性問題 其實無人會屌你
如果問埋d人地答過好多次既問題 又無扒文真係抵屌 做下樣扮搵過都好
有問題想得到答案係岩 但係自己勤力少少前面有好多回覆都有解答同埋基本人設係網上更詳盡解釋 搵唔到既再答都未遲
一黎就做伸手黨 好難唔俾人屌
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞