LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
最終修訂:一死18傷

RIP

好SAD

突然之後就走咗
我覺得係9147衝落斜之後攞得太右
衝上壆然後就
衝上壆然後就

我覺得有可能係落雨地滑+急刹跣軚?
衝上壆然後就

http://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170115/s00001/1484413494877
撞左先踩brake 我諗唔係訓左就係發緊夢
想問下如果聽日嘅話
117由深水埗總站去到海底隧道要大概幾耐
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170114/mobile/bkn-20170114155524462-0114_00822_001.html
的士狗唔讓巴士搞到攬炒

的士狗唔扭咪有錢收
由贏變輸
想問下如果聽日嘅話

20 min
想問下如果聽日嘅話

20 min

爽手就係
8010@A29p
0950 departs
衝上壆然後就

http://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20170115/s00001/1484413494877
撞左先踩brake 我諗唔係訓左就係發緊夢

應該係傾斜警告開始鳩叫先識醒
睇完新聞入巴膠post學野

想學乜
6804@A21
SH6188@264R

想學乜

學推車
從反車記錄來講 Alexander Dennis係垃圾
我地富豪又贏
我地富豪又贏

想學乜

學推車

學做不孝子
富安花園三巴士相撞

前車87D 中間682 後面85X

From馬友gp
富安花園三巴士相撞

前車87D 中間682 後面85X

From馬友gp

5644-682
我地富豪又贏

褲毫大法好 Pan da os ed Dafa is good
我地富豪又贏

褲毫大法好 Pan da os ed Dafa is good

Volvo 有沒反過

Volvo 有沒反過

彩虹架白豪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞