LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
41終於全日30分一班 另外開241x青衣何文田特急每日一班

都話左41實殺架啦

廢線

間唔中都會搭41
最撚廢係同44重疊左太子-美孚之間啲站
次次見親重疊左嘅站都係得1-2個廢老落車
車上9成人根本都係番青衣
屌你老母要我地9成番青衣嘅人陪你地班廢老去埋呢啲重疊嘅站

除980a 同 798 加車, 其他

幾時有170x
次次都益河東
985x 如是 182x又係咁
170x 呢

河西乖乖地坐280x轉968啦
利申我河東人但有980A先受惠

一程快車好難咩

幾時有170x
次次都益河東
985x 如是 182x又係咁
170x 呢

河西乖乖地坐280x轉968啦
利申我河東人但有980A先受惠

170x 我都想有,但係九龍肯定唔會放過 170 182

ff: 火車站~曾大屋~獅隊~紅隧~堅拿橋(橋底一粒站)~香隊~原線
268x4點返元朗都要企

要坐請俾貳拾元

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
之前啲272x回程啊272E呢?
Ban哂?

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

仲有264R同265S呢一對

264R 減價啦

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

仲有264R同265S呢一對

264R一係減到12一係拉到天水圍啦
Btw 263A個價拉埋去大埔好似唔錯

我寧願拉入圍城
元朗有紅頂同64k
圍城=0
264R明搶錢

紅頂$12 264再貴過紅頂三成
41終於全日30分一班 另外開241x青衣何文田特急每日一班

都話左41實殺架啦

廢線

間唔中都會搭41
最撚廢係同44重疊左太子-美孚之間啲站
次次見親重疊左嘅站都係得1-2個廢老落車
車上9成人根本都係番青衣
屌你老母要我地9成番青衣嘅人陪你地班廢老去埋呢啲重疊嘅站

呢啲廢老問題我唔知啦。。。。我只知米夫至太子之間係45做晒 41跟尾係唔使做 最後何文田山扑左我頭
而家102過鐘專線係38A?
TK2818好似日日朝早都走一轉38A
之後又做番102

102-S1 朝早廠出係柯打38A 先

以前好似冇呢個柯打
新加?
PH4821@89X
1142@702疑似甩波
由路邊渠蓋提供
今次又邊度累街坊
照常理大欖隧道應該唔會自己識塞車
今次又邊度累街坊

btw博愛條天橋起得好
起完就係shift咗個慢車位
嶼巴唔想做交牌啦
屌你老母繁忙時間開單層
今次又邊度累街坊

汀九屯公一齊塞
嶼巴唔想做交牌啦
屌你老母繁忙時間開單層

有車梗係去運走私蝗
今次又邊度累街坊

汀九屯公一齊塞

已經收到上帝叫我走堂既感召
話說琴晚我好似發夢見到上帝指示九巴成功續專營權但唔知點解新界啲巴士公司顏色由紅色轉晒做橙色同黃色

唔好喇掛

發夢姐

如果真係咁果間公司都即刻去司法覆核

人大釋法dq橙黃
話說琴晚我好似發夢見到上帝指示九巴成功續專營權但唔知點解新界啲巴士公司顏色由紅色轉晒做橙色同黃色

唔好喇掛

發夢姐

如果真係咁果間公司都即刻去司法覆核

人大釋法dq橙黃

鄭至奸亂柒炒人必須dq

如果紅色整個轉橙/黃交接日 我諗我會俾鄭至奸轉介我排隊入紙食懦米
UN5218@49X
V箱大法好
UN5218@49X
V箱大法好

不過唔知係卡佬冇踩定我錯覺
啲力水好似比前一兩次坐略顯不足
LE4612@58M
冇特登等都中
46改全單?!

不過我覺得如此客量 依兩舊都太大 用以下車型就夠
23/1 88x 轉火炭站做總站? 睇FB page 講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞