LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
青沙隧道反新界方向都塞車

沙中塞車影響
青沙隧道反新界方向都塞車

沙中塞車影響

左面慢線4個收費亭開得一個

尋日已經行緊

我就黎嘔血死架啦
85堆車真係亂黎

依加好似有兩部行李架BE掛緊83K

咪又係九巴一部

嘩屌你老味,大埔呢份真係歷年睇過最撚廢307系連續兩年無改動,271又唔撚理,傳說中嘅大埔將軍澳又無,272P回程又無,舊年成堆線影都無,上會等俾人屌撚死

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
之前啲272x回程啊272E呢?
Ban哂?

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

仲有264R同265S呢一對
話說琴晚我好似發夢見到上帝指示九巴成功續專營權但唔知點解新界啲巴士公司顏色由紅色轉晒做橙色同黃色

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
之前啲272x回程啊272E呢?
Ban哂?

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

264R一係減到12一係拉到天水圍啦
Btw 263A個價拉埋去大埔好似唔錯
唔經唔覺 甜橙高排躉已經死剩1138一部
(應該行埋聽日就收檔)
(應該行埋聽日就收檔)

3025 呢
(應該行埋聽日就收檔)

3025 呢

應該都嗰頭近 (又係聽日到期)
btw數漏咗3027,3028,3029,3031,不過呢4部又係過幾日就玩完
膠都普@276
Now 坑尾村>上水
話說琴晚我好似發夢見到上帝指示九巴成功續專營權但唔知點解新界啲巴士公司顏色由紅色轉晒做橙色同黃色

上帝表示:你唔好屈我
(應該行埋聽日就收檔)

1138今朝收左檔
41終於全日30分一班 另外開241x青衣何文田特急每日一班

都話左41實殺架啦

唔好喇掛

發夢姐
41終於全日30分一班 另外開241x青衣何文田特急每日一班

都話左41實殺架啦

廢線

唔好喇掛

發夢姐

如果真係咁果間公司都即刻去司法覆核
我屌你食環
今日應該係我講得最多粗口嘅一日

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

264R一係減到12一係拉到天水圍啦
Btw 263A個價拉埋去大埔好似唔錯

264Rcancel
265S加開下繁假日兼拉去EdU算啦
264R明搶錢
而家102過鐘專線係38A?
TK2818好似日日朝早都走一轉38A
之後又做番102
我屌你食環
今日應該係我講得最多粗口嘅一日

食環職員好誠實:政府指示,冇得唔跟
之後又做番102

諗起68X同2/6
264R明搶錢

AVC行公路好爽

但係冇錢坐
之後又做番102

102-S1 朝早廠出係柯打38A 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞