LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
本身都等緊58M 見到係架要企人嘅廠長都照上 唔知企廿幾人嘅廠長上屯公表現會點呢
本身都等緊58M 見到係架要企人嘅廠長都照上 唔知企廿幾人嘅廠長上屯公表現會點呢

未坐滿都要卡佬識鎖波先勉強上到斜
差唔多頂閘請小心陣間又壞車

2月29號
真係多撚謝曬

多謝支持

唔抽反個2月30或者31算叫正常

知唔知2月29號出生 身分證係寫3月1日??

平路好正上斜唔得
比返968 啦

平路好正上斜唔得
比返968 啦

依家去到屯門市廣場 我覺得表現係理想以上

學杜拜講平路真心一流 但上斜都唔慢

係下層數大約企廿五人 但上斜唔覺好勉強 可能真係個司機識舞部車
1142@680

冷氣好凍

見到英皇道往天后好塞

正常, 東廊西行今朝到而家都塞車冇停過

東廊加東隧還好

觀繞mega box 已經塞,三個字都未到大老山
九龍主要幹道均已壯烈犧牲
九龍主要幹道均已壯烈犧牲

IEC慢車無塞

平路好正上斜唔得
比返968 啦

冇計啦廠長飲唔到尿
薄扶林道封閉

原因: 拆炸彈
個人覺得B8L出比沙廠以外(特別係L)只會整廢比車

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

應該唔會

最急住試中軸轉向不外乎兩間廠,佢地分別係荔廠同九廠

好大機會L廠
AVD1. AVBW1,AVBE1,AVBWU1
AVBWU291
全部一出牌都係荔廠

Btw希望試下行238x
11米豪之後都未掛過豪車

平路好正上斜唔得
比返968 啦

冇計啦廠長飲唔到尿

係啦, 加到雅寶我都試下做咸魚
扭計要佢做968掛牌
坐過廠長行968 , 應該對而家2 款
主流車無晒興趣

我今晚6點左右先至搭NX3426@72經過呢度
唔記得撳鐘巴士飛站 躁男扯車長致撞車
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170123&s=10829391&a=56209861/url]

強烈譴責咸魚

強烈要求46改用由平治Atego-1018十噸貨車改造而成之35座中型巴士運行 以確保鹹魚落到車

開放式車尾 方便跳車?

隨意上落

尋日46俾人打果個係咪秋本?

開放式車尾 方便跳車?

隨意上落

佢唔係45咩

隨意上落

佢唔係45咩

秋本都有行46嘛
雖然佢呢排好似都係豪邁45多
一到夜晚又係高排車係87D出沒既時間
PS9654@281A
個卡佬到底識唔識揸蛋㗎
次次都要DUP重迫力先整停部車

坐緊PS9654
真係如你所說
88x去左火炭咩
臨近過年九龍真係晚晚壯烈
88x去左火炭咩

今日開始
臨近過年九龍真係晚晚壯烈

晚晚放工都浪費好多青春喺觀塘道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞