LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
需投標新線: 元朗站(北)公共運輸交匯處 往 英皇道 (新威園)
需投標新線: 九龍城(盛德街) 往 西灣河(嘉亨灣)

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

其實點解呢啲線唔入埋康怡?

點解要入?又被人話嘈,又唔會多左客,又唔見得順路左

入康怡係擺上山定係學962c 停康怡廣場 ?
想問下達人係唔係成日係fb旅遊巴士交流暨貼圖區留言果位

佢唔係冇出現咩?

佢唔係冇出現咩?

依個fb group有個member留言有啲似佢

佢唔係冇出現咩?

佢唔係冇出現咩?

所以想問佢有無係fb出現
拆蓋係因為甩轆單野?
拆蓋係因為甩轆單野?

? 邊個甩碌
舊九巴app入面 A32唔屬於機場線
仲有冇人用緊舊app
需投標新線: 元朗站(北)公共運輸交匯處 往 英皇道 (新威園)

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

元朗果條要做埋錦田
74D又全車4人入隧道
新界方向

依條線連係大埔執雞機會都難

正廢線

乜野時間先?
74D下繁識滿座o架
拆蓋係因為甩轆單野?

今日(16/1)下午見到86C用一堆新蛋行, 究竟咩事...
仲有冇人用緊舊app

巴打唔講都唔為以

佢唔係冇出現咩?

我一路都諗緊佢係咪姓池
I have a F , I have a D+,
Oh,
What the fuck

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

梗係康怡廣場啦...
仲有冇人用緊舊app

Recommendation/suggestion仲係舊app

上午10時,各區交通仍然十分擠塞

Touch bra mbp🍇

touch bra

灣荃特快cc

西荃紅頂嚟

佢唔係冇出現咩?

吓 個ac係真定係影子?
ASU@59M
962c 湖碧樓坐滿, 湖翠樓開始企十條咸魚
加車呀
註 : 用車為 12.8 m 63xx
KC7462@89X
今日開始返實習
88x又話21/1 改去火炭?站頭未有通告
II50@641 東廊壞車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞