LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

除980a 同 798 加車, 其他

幾時做沙田區內線大重組?80K, 81K, 82K, 83K, 88K, 282, 283, 284 非常大空間重組

優先處理80K 83K 兩條累鬥累

學而家d 巴膠講, 拎黎投標吧啦

老老實實,82K先唔理,其餘幾條唔係沙中總站就來回入沙中,淨係佢地就霸左大半個沙中。要解決沙中擠迫同塞車,正路應該攪攪佢地
8205 @ AI2
早開的長途班,無論幾多度都係着果套衫
你唔凍架
我着咗三件衫都叫凍
你唔凍架
我着咗三件衫都叫凍

真係唔凍喎 坐車同喺學校都好暖
毒撚無錢買外套
同埋部1161無冷氣嘅
高登個 post 44日仲未死
幾乎得返杜拜同8964輪流玩單機

8964有冇講點解唔過嚟
佢反熱,唔係應該更偏向支持青政既連巴

本土大台班柒頭寧願私怨都要攬住早洩
咦 前幾日搭72 可能係你地巴打揸
你唔凍架
我着咗三件衫都叫凍

毒撚無錢買外套
同埋部1161無冷氣嘅

新巴1161? 佢起步嗰陣把聲勁正
你唔凍架
我着咗三件衫都叫凍

毒撚無錢買外套
同埋部1161無冷氣嘅

係呀 行971 臨落車又有翻
你唔凍架
我着咗三件衫都叫凍

毒撚無錢買外套
同埋部1161無冷氣嘅

但好似次次見你都係嗰件衫喎

做乜要落嚟搭車

毒撚無錢買外套
同埋部1161無冷氣嘅

轉280X

轉280X

外套真係同一件 Tee就唔同啦日日
喺東閘嗰頭落堂 行翻去山道站又好智障咁
落電車路除咗970/971 仲有904/905去奧運轉287x再轉81c
不過多數都喺九龍中央郵政局轉81c
仲有隱藏轉乘優惠 加埋回程折扣半價
你唔凍架
我着咗三件衫都叫凍

毒撚無錢買外套
同埋部1161無冷氣嘅

之前搭1161行682嗰陣仲有跑車喉
依家係咪拆咗
有人話798得西九廠派車
唔關將廠同柴廠事
有人話798得西九廠派車
唔關將廠同柴廠事

有無source 或cap 圖

幾時做沙田區內線大重組?80K, 81K, 82K, 83K, 88K, 282, 283, 284 非常大空間重組

老老實實,82K先唔理,其餘幾條唔係沙中總站就來回入沙中,淨係佢地就霸左大半個沙中。要解決沙中擠迫同塞車,正路應該攪攪佢地

邊度睇其實
#8900@118

邊度睇其實

沙田rip , 膠talk
#8900@118

118個班人一拎呢架即刻揸得慢
無一次坐呢架唔比後車追到

邊度睇其實

282 新田圍加秦石已經夠做,新田圍大把馬鐵駁腳客
KC6994@89X

邊度睇其實

三條新城市2字頭綫分工仲可以點改
反而即刻諗到得80K 86K 88K 係要執
尤其86k
咦 前幾日搭72 可能係你地巴打揸

呢排豪邁
高登個 post 44日仲未死
幾乎得返杜拜同8964輪流玩單機

8964有冇講點解唔過嚟
佢反熱,唔係應該更偏向支持青政既連巴

本土大台班柒頭寧願私怨都要攬住早洩

唔好咩
利申迷雲黨
屯門RIP出埋, 63X建議不停美孚

邊度睇其實

三條新城市2字頭綫分工仲可以點改
反而即刻諗到得80K 86K 88K 係要執
尤其86k

86k 有12.8 米,應該都好客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞