LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
搞咩
249x沙中0815班車冇左?

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

我認得有個行開249X既L廠carlo轉私牌走,果時0807,唔知本身係唔係本身他開0815

249X 都夠膽收車?半個鐘一班喎

今日沙中0815變左沙廠車
原先係荔枝角
3IX TF6087 後車 TE7277
原來尋日有3ATENU行872

點行大埔道

*3OX

點行大埔道

第一次有12.8跑埔公
搞咩

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

我認得有個行開249X既L廠carlo轉私牌走,果時0807,唔知本身係唔係本身他開0815

潘師傅?4眼?

點行大埔道

禁令是用來破的

*3OX

知唔知黃埔開幾點 順路地今晚去荃灣食飯 想去試坐
個人覺得B8L出比沙廠以外(特別係L)只會整廢比車
個人覺得B8L出比沙廠以外(特別係L)只會整廢部車

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

沙廠咗金車以嚟有邊部一手樣板車
諗到嘅得四部12米8咋同ATEE

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

K廠

2月29號
真係多撚謝曬

2月29號
真係多撚謝曬

多謝支持

唔抽反個2月30或者31算叫正常

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

K廠

觀乎往績好不幸我覺得係L廠
要流水有流水 要公路有公路
偏偏整車最垃圾

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

K廠

觀乎往績好不幸我覺得係L廠
要流水有流水 要公路有公路
偏偏整車最垃圾

5084@ll2
褲蠔大法好

賭下B8L比邊間廠先
我估屯廠

應該唔會

最急住試中軸轉向不外乎兩間廠,佢地分別係荔廠同九廠
搞咩

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

潘師傅?4眼?

潘師傅手車好過梁
1142@680

冷氣好凍

見到英皇道往天后好塞

2月29號
真係多撚謝曬

多謝支持

唔抽反個2月30或者31算叫正常

2月生日表示唔多搭,唔稀罕
UN5648@281A
富豪大法好
V箱蛋大法好
PS9654@281A
個卡佬到底識唔識揸蛋㗎
次次都要DUP重迫力先整停部車
1142@680

冷氣好凍

見到英皇道往天后好塞

正常, 東廊西行今朝到而家都塞車冇停過
龍翔道紅萼樓對出來回線 TA 各一
請各東九龍線乘客保重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞