LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
搞咩
249x沙中0815班車冇左?
搞咩

九汽服務,日日收車
九巴app咁早就死得一乾二淨呀
真心個句:唔做就

標題

你開架喎
搞咩

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

9800係?

FF 城記B8L 12.8?

褲蠔唔克服l2.8
載滿咸魚要熄冷氣上斜 呢個問題
一日都好難再拎創褲新l2.8 訂單

熄冷氣上斜: 畢打街隧道去夏壑道天橋@969x

褲蠔大法好

依個問題都唔大,12.8米最大問題仍然係轉向唔靈活,如果有機會重裝美國鋁業,相信情況會大大改善

9800係?

FF 城記B8L 12.8?

褲蠔唔克服l2.8

褲蠔大法好

依個問題都唔大,12.8米最大問題仍然係轉向唔靈活,如果有機會重裝美國鋁業,相信情況會大大改善

73x宜家成堆
JF8308@259D
好似上個禮拜都見過佢行258D
TZ9363@49X
LB8047@243M
搞咩

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

我認得有個行開249X既L廠carlo轉私牌走,果時0807,唔知本身係唔係本身他開0815

褲蠔唔克服l2.8

褲蠔大法好

副D8K得七千幾cc推三百幾匹x
如果唔亂整啲慳油tune就ok嘅

依樣真,如果到時真係一落地就整慳油好快會催殘部車

慳油tune搞到部車狂低轉 偈同波箱成日壞又快搞到抬偈
慳油慳到啲錢都cover唔返條數啦 九巴應該唔會再咁癲
雖然都有橙蛋用低轉mode搞到勁虧

冇事wor....

冇事wor....

In KMB, we 7
搞咩

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

我認得有個行開249X既L廠carlo轉私牌走,果時0807,唔知本身係唔係本身他開0815

249X 都夠膽收車?半個鐘一班喎

副D8K得七千幾cc推三百幾匹x
如果唔亂整啲慳油tune就ok嘅

依樣真,如果到時真係一落地就整慳油好快會催殘部車

慳油tune搞到部車狂低轉 偈同波箱成日壞又快搞到抬偈
慳油慳到啲錢都cover唔返條數啦 九巴應該唔會再咁癲
雖然都有橙蛋用低轉mode搞到勁虧

舊版B9有版你睇,特別係全隊唯一歐三4波B9
[url]唔記得撳鐘巴士飛站 躁男扯車長致撞車
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170123&s=10829391&a=56209861/url]

唔記得撳鐘巴士飛站 躁男扯車長致撞車
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170123&s=10829391&a=56209861/url]

強烈譴責咸魚
TE4482@271
個卡佬啱啱係廣東道落完客已經即刻比我上車兼開走
十足十循環線
TE4482@271
個卡佬啱啱係廣東道落完客已經即刻比我上車兼開走
十足十循環線

74X 富亨》廣東道》富亨(循環線)

強烈譴責咸魚

強烈要求46改用由平治Atego-1018十噸貨車改造而成之35座中型巴士運行 以確保鹹魚落到車

褲蠔唔克服l2.8

褲蠔大法好

73x宜家成堆

你要知道中軸轉向同尾軸轉向差好遠

強烈譴責咸魚

強烈要求46改用由平治Atego-1018十噸貨車改造而成之35座中型巴士運行 以確保鹹魚落到車

開放式車尾 方便跳車?

強烈譴責咸魚

開放式車尾 方便跳車?

隨意上落

強烈譴責咸魚

開放式車尾 方便跳車?

隨意上落

hop on hop off ?
50蚊 1+1 ?
原來尋日有3ATENU行872
搞咩

九汽服務,日日收車

俾平時遲左3個字到

潘師傅?4眼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞