LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問油塘地鐵站,點行去東隧口個站
十分鐘得唔得?
23/1 88x 轉火炭站做總站? 睇FB page 講

出左通告
46改全單?!

不過我覺得如此客量 依兩舊都太大 用以下車型就夠

man ? d 巴膠唔係話man 專出垃圾架咩
褲蠔/scania 無呢d 細車咩
46改全單?!

man ? d 巴膠唔係話man 專出垃圾架咩
褲蠔/scania 無呢d 細車咩

可以霉屍凸砰字1018中型貨車陣改造成巴士
鴻興道-馬師道路口壞燈, 人手指揮交通
46改全單?!

有生之年可否見巴士小巴改革
會入細車咩
46改全單?!

會入細車咩

政府生個專利輔助巴士出黎 將頹線優先轉輔助巴士

堆小巴 果度 ?

出左通告

出左通告

今朝返工上車唔見
964@61R
46改全單?!

會入細車咩

政府生個專利輔助巴士出黎 將頹線優先轉輔助巴士

紅隧九龍方向巴士站 站入面幾架巴士熄哂燈 全部巴士要停外面落客
紅隧九龍方向巴士站 站入面幾架巴士熄哂燈 全部巴士要停外面落客

🚌💥🚌💥🚌

意味不明
UL3064@680

好大陣膠味
聽到下一站廣東道嚇死 (廣福道)
A47X通告已出
27號改線
88x 下午一點後回程加停德福廣場
今次又邊度累街坊
照常理大欖隧道應該唔會自己識塞車

汀九屯公一齊塞

已經收到上帝叫我走堂既感召

HZ6921@89C
http://www.16seats.net/chi/rmb/r_kh18.html
有冇人知呢架野幾快
晏晝12點至2點用咩方法過觀塘法院最快???
上面架紅頂
18p/18x 轉601/619???
保鐵
定係101
http://www.16seats.net/chi/rmb/r_kh18.html
有冇人知呢架野幾快
晏晝12點至2點用咩方法過觀塘法院最快???
上面架紅頂
18p/18x 轉601/619???
保鐵
定係101

問我只會保鐵, 或者北角 轉 601/619
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞