LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
荃灣/九龍城/觀塘/黃大仙/離島/油尖旺RIP都出左

求九龍城RIP
MV6593@85
行李架版AVBE
仲要有龍運廣告

尋日已經行緊

我就黎嘔血死架啦
85堆車真係亂黎

求九龍城RIP

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=998055&extra=page%3D1&page=1
大埔今年RPP可以有咩內容
咁多區嗰份連丁點大埔內容都無
268x4點返元朗都要企
268x4點返元朗都要企

垃圾268X不嬲架啦
18/1 多次盛傳退役,但又陪伴大家走進2017年的城巴 #315 將於今晚行走19:33中環開出的88R班次返回沙田第一城後回廠封車,車牌 GE5135不獲保留,正式退役永別。

#315好似係歐一車黎...過期啦喎...冇殺車金拎
Ate 觀繞撞車
MV6593@85
行李架版AVBE
仲要有龍運廣告

尋日已經行緊

我就黎嘔血死架啦
85堆車真係亂黎

依加好似有兩部行李架BE掛緊83K

大埔RIP得16頁

本來有71s取消,K17同18加假日服務,但正式出時冇咗…

K巴唔係唔關rip事咩
LF9149@89X
走左膠豬想去等61R,等左10min見未有車最後上番89X

K巴唔係唔關rip事咩

嘩屌你老味,大埔呢份真係歷年睇過最撚廢307系連續兩年無改動,271又唔撚理,傳說中嘅大埔將軍澳又無,272P回程又無,舊年成堆線影都無,上會等俾人屌撚死

K巴唔係唔關rip事咩

嘩屌你老味,大埔呢份真係歷年睇過最撚廢307系連續兩年無改動,271又唔撚理,傳說中嘅大埔將軍澳又無,272P回程又無,舊年成堆線影都無,上會等俾人屌撚死

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
之前啲272x回程啊272E呢?
Ban哂?
坐緊5581@680

D燈好藍
坐緊5581@680

D燈好藍

我有個fd話隻色好得人驚,尤其出面望
中環嗰頭發生咩事

K巴唔係唔關rip事咩

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
Ban哂?

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

K巴唔係唔關rip事咩

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
Ban哂?

大埔個堅廢
75k又唔搞下佢

307c回程,307P半全日呢
青沙隧道反新界方向都塞車
JH4035 @ 290A
[quote][quote]

K巴唔係唔關rip事咩

頭先望一望
哇屌真係乜柒都冇
307c回程,307P半全日呢

未解決 青沙下繁落新城市塞車
唔開好過
因為以現時狀況, 最快落顯田,
再上返獅子山公路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞