LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

[加班車]

唔肯定係咪行埋某大埔出九龍西路線

老闆

gogogo

296C 前掛牌
唔知會唔會跳返290呢

淨係知係今晚上水廠工程車 工程車開車時間前唔知仲有咩玩

d 書都唔平

最後一晚先去維園掃貨是常識吧

太多人,不了

摩士有冇人去
Btw 老九元朗主力平sell($188)蟹貨
另外my tiny 出左雞年龍鬚糖禮盒
包括 雞車外型鐵盒一個(no logo) 九記色
龍鬚糖四個(made in Hong Kong)
同1:120雞車(with KMB logo)

另外出左部(1:120)冇logo嘅抽油煙機

gogogo

296C 前掛牌
唔知會唔會跳返290呢

gogogo

296C 前掛牌
唔知會唔會跳返290呢

Not 56074

Not 56074

no
73X行AP?

gogogo

296C 前掛牌
唔知會唔會跳返290呢

佢揸

香港仔冇671
不過可以出銅鑼灣/北角轉車應該最好

香港仔邊part ? 業魚大廈 ? 田灣 ? 華富 ?
尾班671 已於2015 開左,
請於 北角轉619/ 鐵

重口味:107轉215x/14x
龍運用波板糖站牌,真係好唔慣
威豬真係開始左,踩盡部車會有少少震
威豬真係開始,踩盡部車會有少少震

970X-->215X

消滅自己 brand image都有嘅

970X-->215X

漫遊尖沙咀 ?

[img]圖片網址 [/img]

香港仔冇671
不過可以出銅鑼灣/北角轉車應該最好

平日下午香港仔中心

[img]圖片網址 [/img]

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=998602&extra=page%3D1&page=1
UP牌出現
6399 UP196
然後老九啲TP牌青年仲未
..
...
...
:///:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞