LIHKG 巴膠永遠懷念629死氣喉暨狂賀九巴app null專區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
兩日之間拆哂e500/mmc既軨蓋

係咪藍田意外後要inspection有野過唔到

超重

唔係, 另有原因

關唔關意外事?

? 邊個意外 ? 藍田681 ? 唔關
<ins>2017-2018年度西貢區巴士路線計劃</ins>
新線
296P 尚德←→旺角(循環線)(2017Q4開辦)
296C特別班,早晚繁忙時間各一班,改經觀塘繞道及宏照道,西行改經太子道西、彌敦道、旺角道折返,全程收費 $8.30

796E 將軍澳工業邨→蘇屋(2017Q3開辦)
途經日出康城,九龍區改經觀塘繞道及宏照道,星期一至五0755一班,全程收費$10.00(清水灣半島起收$7.90)

改動
93K 
2017Q3 來回程改經九龍灣商貿區

96R
2017Q4 往黃石碼頭方向不經新利街及利安道

796C
2017Q3 往清水灣半島方向改經欽州街及長沙灣道,不再經大埔道

文件已上載至 https://goo.gl/16YPSz

796E,296P

796E擺明想畀人屌
康城收成10蚊

地鐵出mk /長沙灣都係 lo 蚊
唔係諗住7.9-9.0 落樓呀

不過過左清半7.9就係問題
等睇方 auntie 玻璃心

我諗 bam 左796e 甜橙會仲開心
唔使特登開車入lohas
不過呢, 我諗緊想做797m 生意
遲d 真係全程 工業村 -- souk
加雙向分段 工業村-- 健明 4.6
cancel 797m
74D又全車4人入隧道
新界方向

依條線連係大埔執雞機會都難

正廢線
6527@962X now屯公去緊老銅
969C 
[1] 在上午繁忙時段提供由嘉湖山莊 (美湖居)前往太古 (康怡廣場)的服務 
[2] 下午繁忙時段班次延長至天瑞

等左好耐
969C 
[1] 在上午繁忙時段提供由嘉湖山莊 (美湖居)前往太古 (康怡廣場)的服務 

等左好耐

有無source
969C 

等左好耐

有無source

唉托
969C 

等左好耐

見962c $$$$ 緊係開
利 962c 掛牌咸魚
18X不如改名叫返18
18X不如改名叫返18

18X?睇過,邊撚度X呀
爛橙:個價錢
需投標新線: 元朗站(北)公共運輸交匯處 往 英皇道 (新威園)

新x基樓盤專車
需投標新線: 元朗站(北)公共運輸交匯處 往 英皇道 (新威園)
需投標新線: 九龍城(盛德街) 往 西灣河(嘉亨灣)

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息
18X不如改名叫返18

18X?睇過,邊撚度X呀
爛橙:個價錢

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

其實點解呢啲線唔入埋康怡?

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

屌你老味姐係307P全日又玩撚完
NV4082 @ R42
JB319 @ R33

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

定係南區 cut 唔到車, 所以唔寫 ?

新x基樓盤專車

優豪?

新x基樓盤專車

968系列
想問下達人係唔係成日係fb旅遊巴士交流暨貼圖區留言果位

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

係都 KTE 先
雖然而家cut咗十分一左右

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

其實點解呢啲線唔入埋康怡?

點解要入?又被人話嘈,又唔會多左客,又唔見得順路左

元朗果條做乜要投標

九龍城果條行東隧

606X又冇消息

係都 KTE 先
雖然而家cut咗十分一左右

307P神早要全日
話時話
宜家早上745-800大埔中心上74x
幾耐到觀塘?
今朝見吐路港太塞去坐火車都係九個字到

新x基樓盤專車

優豪?

形點1開車>峻巒>爾巒>錦上路站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞