屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
眼神已經先過你所謂既第一句
佢咁都唔覺得有問題根本已經可以定性為同佢講都哂撚氣

自己冇公德心仲要求人同你講溝通技巧當你細路仔咁湊 會唔會無恥D 洗唔洗俾埋個屎忽你?
以前啲人講野係多數大聲, 佢可能係無認知到呢樣野.
又或者對像既耳仔係唔係咁好, 好似我有個阿婆同佢講電話真係要大聲啲先聽到.
有無諗多幾面呢?
第一句就 : "細聲啲啦, 嘈生晒" 你聽落覺得係點?
佢自己大大聲講話「大聲講野唔撚俾呀?」喎
嘩,耳仔真係幾唔好喎,唔好睇醫生啦
冇錢就老奉打劫?冇女就老奉強姦呀?
如果佢知自己耳仔有事,唔該落車先傾啦
佢耳仔有事就要全車人受罪?咩道理?
唔係冇認知就大曬,唔係冇認知就老奉去disturb人
我頭一次望佢佢仲白眼我,你覺得佢真係知自己有問題?
你自己第一句已經爆人. 你講咩人地都唔會聽入耳.
最基本溝通技巧來.
眼神已經先過你所謂既第一句
佢咁都唔覺得有問題根本已經可以定性為同佢講都哂撚氣

自己冇公德心仲要求人同你講溝通技巧當你細路仔咁湊 會唔會無恥D 洗唔洗俾埋個屎忽你?

呢啲咁先入為主既諗法然後行動真係好唔成熟
樓主 至少你老豆會同你同一陣線呀
你知唔個有幾多人父母會鬧返自己仔女轉頭
利申:坐機場巴士屌過大陸婆塞垃圾落椅背/大聲講wechat同埋香港廢中開喇叭睇Youtube
我唔係話唔屌.
係覺得自己係文明人既, 起碼第一句都比多個禮先. 之後再開拖都無妨.
我係車我會幫你

試過係地鐵見到個廢老入車箱推尻個後生仔,個後生仔屌佢,比佢屌返轉頭,之後我加入戰團,廢老即收皮
我自自係戲院屌人傾計同踢椅都無人會幫我
其實幫口加句 佢冇屌錯你 收皮啦廢中
真係唔難 希望大家都勇敢D表達自己不滿
次次係戲院屌人傾計同踢椅都無人會幫我
怕俾人放上網係真......香港已經變到唔關自己事唔理,反而著數野就個個狗衝怕蝕底
我有錢都寧願移民。唔想害自己下一代
最撚麻煩就係D唔撚文明既人要求受到文明人既對待

厚顏無恥

俾人屌唔係第一時間諗下自己係咪真係錯
人地屌你就老奉即時變受害者屌返人

香港D蝗蟲
美國D黑人就係咁諗野
仲有如果喺巴士搞到報警咁阻住返工
呢個就真我地之間既分別.
文明同唔文明既人.
唔通我地又要落返去做唔文明既行為?
情況同戲院睇戲一樣
當時在場 我坐你架263上層中間
戴住耳筒乜都聽唔撚到
呢d就係香港精神
唔係事不關己
而係目標為本
香港人要話到俾佢聽會收效嘅嘢先會去做

你同條友嘈
阻止唔到佢仲多咗把聲
佢地只會更確信自己選擇正確
見得太多唔文明既人拎住呢個point黎試底線

如果用文明方法對畜牲係有用香港唔洗攪到今時今日咁
諗起巴士阿叔
記得以前你講呢啲會被人話你都嘈住其他人訓教
香港人真係忍到極點啦而家
講得啱, 根本唔使同佢地客氣, 講道理根本無人會聽
屌得一個得一個, 大大力屌就啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞