屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
係無精神力氣去嘈啫 訓多陣好過
啲廢老講野同播片隔十幾個位都聽到 訓緊覺都比佢嘈醒
咁又唔好氣餒 樓主個行為係做得好
如果我係現場我都會幫手屌 要堅持繼續幫呀
樓主我欣賞你,香港就係需要更多你呢種人,不平則鳴
你冇撚野呀?
真係唔怪得有人屌柒我屌個呀叔,原來真係好多港豬
唔怪得D蝻亞狗炒到飛,就係因為放曬櫈仔當排隊
明白曬
跟據child 登垃圾人種排行榜
第一係中國
第二係韓國既話
香港應該第三
尤其咁多新香港人佢地受共狗教育最叻強詞奪理
問下佢係咪驚今晚死左冇得聽 即時收皮喇 可能即場識撚死添

遇到D開到聲都當你臭四既
就要侮辱佢 / 講D佢「罩」忌既說話

窮就話佢窮
樣衰就叫佢唔好咁撚出位冇人想見到你
老就咒佢死/趕住死/驚死左冇得做
大陸人就話支那豬
南亞人加黑鬼第二啦
據child 登垃圾人種排行榜
第一係中國
第二係韓國既話
香港應該第三
香港從來都唔係一個民族
唔洗咁上心 睇開啲你會慣
香港人係咁 我已經對呢一群冇希望冇期望
屌,我果日咪又係咁
系大家樂排隊攞早餐
有個廢老打我排我後面條女尖
因為條女好索
我一直都留意到佢排我後面
所以我都幫口出聲
叫經理睇CCTV
個經理最終竟然話個廢老有排隊
我地兩個人兩對眼原來係盲架
補充 天水圍天澤大家樂
諗番起巴士呀叔事件..
出下街啦死毒撚
港豬排隊擺低包紙巾係地下就當排緊架啦

”哎吔唔好意思我早過你放低左啲野,個位係我架啦,不過岩岩見天熱去左七仔買野飲,見頭暈呀,中暑啦我,唔係屌我下化,我企唔到架,係巴士站啲廢氣又勁啵,坐遠啲食枝煙人都健康啲啦,所以咪等架車黎度先拎番包紙巾囉,你唔好郁我包紙巾添呀。”
又邊度你會覺得我係唔出街既死毒撚呢?
反而睇下樓主講野D語氣.
根本好難幫,講真
我講野有咩問題?
係你港豬我先對你語氣差啫
我買野果D奉指講唔該曬,客氣都要睇對象㗎,你唔去同黑社會睇場講叫佢唔好撈偏?
本身已經類比錯啦. 黑社會睇場你都唔會埋去問啦.
你而加同緊個普通人阿叔講野.
其實依家根本連法律都偏幫佢地
黑警唔洗問實係幫支那人
再加上好似樓上果種左膠港豬既助攻

真正會出聲既香港人真係自求多福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞