屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
香港人不嬲得把口
會行動既真係好少數
我冇大聲屌?我係下層屌撚返佢上層呀垃圾
要人出聲先敢屌咪你呢D垃圾囉
係呀你第時比人屌老母唔好撚出聲呀,因為你老母比人屌都未撚出聲所以你唔洗嬲唔洗屌返人轉頭ga
係呀共狗恰撚到你上心口你都咪撚出聲呀因爲你仲有工返仲有飯食呀

省D啦你死港豬 我起碼現實敢企出黎
你?咪又係做keyboard fighter 係child登屌柒我
我都試過一次類似. 我坐紅VAN個時隔離個阿婆開到最大聲播獅子山下.
我最初都忍左1分鐘但真係太嘈, 忍唔住同佢講唔好意思可唔可以細聲D好嘈.
佢求求其甘應得啦睇緊呀, 就快睇完啦. 再過十秒我同講佢都係話得啦就睇完啦崔咩者
全程都係冇人出聲. 只係望我點解叫個阿婆細聲D. 係佢隔離個男人即情當冇事發生照睇電話.
我認我係港豬 遇到都唔敢出聲
香港人根本就係垃圾低賤既民族
辛苦晒,做得好
天地有正氣
我以前試過人地上層播歌
播左幾個站
冇人出聲話佢
我全係佢前幾排
頂唔順
企左起身
望左佢5秒左右
佢自動停左
我知出聲最直接
但最易起火 互屌
Anyway
有做 好過唔做
我之前返工係同一幢大廈𨋢同個大隻南亞佬嘈
嘈到差D開拖
佢踩到我對鞋冇講sorry仲問我望乜撚野屈9返我打尖

係我眼中係錯就係錯,錯就要話,話唔聽咪屌囉,關佢鄉唔鄉下咩事?鄉下落黎好撚奉講電話大大聲?咁我如果未成年係咪老奉奸淫擄掠因爲唔洗坐監?痴撚線logic
會出聲撐 +1

巴打唔好氣餒, 唔係全香港人都係咁垃圾
赤化緊啦
我喺到嘅話實會出聲,但係都要甘你老母
港豬習慣畀人恰
你睇下上面屌柒我果幾位兒登仔/新腥港人D logic
撘巴士呀婆想打我前面個女人尖 我出聲叫佢排隊 個女人一粒聲都無出過
仲有次係百佳排隊 比同一個呀姐來回行撞咗2次 我問佢係咪唔識開口叫人借借 又被人屌返轉頭
香港人淨係識食花生 事不關己己不勞心咁款
行得正企得正,怕乜比人拍片
驚比人擺上網而怕事個啲,會唔會太睇得起自己?
你屌廢中咪屌廢中囉 你嘅意向係想其他人企起身幫你指爛曬手掌頒個獎俾你 你屌香港人做咩撚野啫 咁你屌完想證明咩 係咪你好有雷 佢廢中大聲你屌冇人話你錯 但點解其他人唔幫你屌你就屌埋香港人 你要威你事 港咩撚野豬啫 你又何嘗唔係喺連登屌屌聲 如果佢屌我老母 我點做都唔駛你教喇柒頭皮
上面有條賤種話咩'其他人有要求過你咁做咩'

我好撚肯定香港人有咩事都想有人做勇者去犧牲,自己係背後坐享其成

失敗就屌人傻仔,成功扮冇野享受成果

話唔定你先係支那賤種黃皮狗
我係會出聲嗰d
但我d frd唔會
有次有個大陸女人 拖住個細佬
喺商場跌晒d爆谷諗住就咁走
我叫佢唔好走 整污糟應該自己清潔返
做人要有公德心
之後佢屌返我話佢唔係大陸人
但講野有鄉音
我d frd有5個 得一個幫我屌7個女人
其實練大隻啲就okay
你屌鳩佢9成會縮
我既意向係屌柒你呢D事不關己己不勞心既垃圾賤種香港人呀
人地大陸狗點解依家聲大夾惡呀?就係因為你呢D垃圾怕事囉!你會屌返人,就唔會係度屌我話我多事啦
如果我有錯,點解會有個4眼哥哥叫個廢中唔好嘈呀?
依家唔係黑社會曬馬,我純粹睇唔過眼D垃圾出到街目中無人咁大大聲傾電話,呢D唔係叫威,係話比條垃圾聽,唔該有返少少公民質素,明唔撚明呀垃圾
有次搭巴士
中環返寶馬山
有個男人係到UNUNUN唔知UN乜春
開波屌佢佢仲UN得犀利 互屌左好撚多句
廢事再屌我唔撚理佢算喇佢就係到單單打打
話哎呀又話打鳩我既 之類

之後架車去到銅鑼灣定唔知邊到我見佢準備落車就話
「住埋D低等地方就搭第二架巴士架整撚污糟哂D地方 落車返你個臭坑喇」

之後佢谷撚氣搭到上賽西湖大廈
準備落車我又話

「唔洗落車喇呢架循環線黎 你原車落得返去你個狗竇」
「一陣唔好俾我見到你等車呀我會笑到你仆街架」
朝早搭巴士成日有個金髪阿叔喺度聽歌
佢雖然帶左耳機,但係個耳機漏音漏到好似掛左2個喇叭喺耳邊咁 根本大聲全個下層都聽到
試過搭車八達通負錢 身上得張五十同幾個一百 想問個男人可唔可以唱張五十入錢 條友一開口就話唱咗無錢 好彩個司機最後都唔收我錢 人間有愛 多謝你司機叔叔
咪就係個個都係上面條仆街
所以全車人都沉默囉,係我同我老豆枉作小人囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞