屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
坐時光機搵比你呀?
咁你有咩證據屈英國佬攪衰經濟呀?
搵啦你老母,搵啦,返去搵啦,返去97前搵啦
屌你老母支狗
屌都唔撚知邊個地盤,攪到最近勁多廢老地盤佬要坐263去沙田,日撚日一係轉車站唔企開一邊食煙一係大大聲傾電話,我屌
認同,你個post 10個回應都冇
我呢個post千幾個正評
係呀,大把人認同你呢D支狗全家生cancer呀
搵呀傻仔,字都未識打叫人睇書
屌 係咁㗎啦
之前有人影裙底 同條友開波 打起上黎 我大嗌幫幫手報警 個撚個淨係識伸個龜頭黎望 最後要我打完自己打電話
從你嘅回覆可知你好怕鬼佬,用返你個username激勵下你:「喂柒頭,做人最忌無志氣呀!」。

點?而家有無咁怕鬼佬未?
垃圾港豬不嬲都欺善怕惡架啦

平時捉手無寸鐵果d偷野偷拍就個個撲哂上去 英雄上身咁

遇到d南亞隨機打人呢 就淆到縮入老母閪
屌 我都試過
係戲院坐前面個廢老個電話係咁響都算
仲係咁玩電話 個MON都勁光 之後我拍下佢 叫佢玩電話出去玩
佢起身想隻秋咁 之後好在佢老婆拉番底佢
支持樓主還拖 自己香港自己救
樓主好波
你又唔岩嘅,人地可能睇公仔書,未必要識字先睇到
最主要係你嘈贏左場交

咁都無咩意義

佢依然係嘈住其他人訓覺

你係真係咁叻嘅應該諗方法

令佢唔嘈到人

又唔會引起罵戰 搞到更嘈

雖然你出發點係好

但唔代表你個處理手法係啱
屈鳩完人唔敢然後叫人俾証據
不如你俾下証據出黎點解你覺得人唔敢喇
不嬲話支那港豬垃圾

班傻鳩小學雞 對世界仲抱有美心既幻想

出後社會見盡港豬仆街含家產低賤自私行為
換個鬼佬就聲都唔敢聲又係乜邏輯?

傻仔
利申返 支持你屌佢叫佢靜啲

但你引發罵戰搞到更嘈都係事實

你落車嗰陣啤住佢

其實一啲意義都無
最柒係自己叫人俾証據先
之後又講「如果真想明白,就自己去穩。」

五毛黎 唔洗理佢
真相就係俾你呢隻冇讀過書既支那賤種
將個問題由屌冇公德心SPIN左落去屌弱者到

香港既事唔撚關你呢D支那賤種事
你老母明知自己係大陸人都生你出黎係咪玩鳩你?
佢可能講緊去維穩呀
咁你有冇成功處理既經驗?

D廢中/師奶/廢老好撚厚面皮
屌一定係最撚有效
亦冇人有心情好聲好氣同D賤民解釋

如果係冇試過出聲默默忍受
然後覺得自己好叻冇令事件惡化既
呢個POST就係屌緊你呢D人
照鏡果陣呢?
都係見到條低賤自私行為既港豬仆街含家產?
me中高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞