屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
搭地鐵有個阿伯大大聲播歌俾我話,佢仲要好惡鬧返我轉頭話我自我中心以為個世界圍住我轉,話周圍啲人個個都想打我,喺大陸已經打死咗我
轉車仲要追咗我九條街話要買兇斬死我

最後我揾地鐵職員報警,佢先驚死走咗
中間無一個人出過聲幫我,明明佢播歌個個啤住佢,但我一出聲就扮睇唔到
呢條線最近朝早好多職安真漢子同三行佬
其實大部分都冇乜野
但今日條撚屌支那外省佬真係好撚仆街
佢果種「咩呀唔撚得呀打我丫?」態度真係令人火都黎撚埋
欺善怕惡吧
巴打你唔好灰心,比較少搭巴士
我搭地鐵比較多
最鍾意屌同撞鳩啲唔肯排隊上車嘅柒頭

如果見到你咁勇武,我一定會幫你

Btw搭開巴士地鐵都真係有七八成係你口中所講嘅港豬嚟
好話唔好聽,要繼續住落去我都會繼續做呢啲事,當係教育返啲死廢中死廢老轉頭都好
如果儲夠錢要移民,真係話鳩知班柒頭死
我都試過,好聲好氣唔得,都已經有D乘客頂唔住一齊幫口,個阿叔都唔肯較返細聲,嬲起上黎攞部電話係佢隔離播METAL擋ROCK,仲叫其他人怕大聲痳煩掩一掩耳仔。
佢地會返屋企上網幫你出聲
巴打你仲慘過我
香港人如果唔backup巴打你呢類人就會愈來愈少人出聲
到最後就會變到大陸咁,視而不見
對付無賴只可以更無賴
佢大大聲講野,唔諗人感受
佢就好講禮貌?
對咩人講咩野咋我
我一開頭有屌柒佢咩?
我即刻擰轉頭同佢講:「喂細聲啲啦,嘈生曬」

即係點撚樣
學我 拎定2部電話出黎係佢隔離播kpop
左1手bang bang bang 右1手 gee
又bangbangbang 又geegeegeegeegee
睇下邊個想死先
上次有個廢老開到個電話勁大聲俾個大陸孫睇大陸片,
有個港女大大聲問佢細聲啲得唔得
廢老即刻死死地氣較返細聲,
全程只敢眼睥睥

大家唔好放棄
越黎越多人醒覺
你一開波屌柒佢可能就解決左,最撚聊交打係反問句。
睇到話用兩部機個位巴打嘅方法, 我去DOWNLOAD番金剛經先, 辟邪真係啱晒, 對鳩住佢嚟播啱啦
第一次出街呀?
根本香港自已嗰文化搞死自己
小小事又硬係有一班傻鳩拍片擺上網 賴係正義咁 批鬥人
正常人廢事比人影 咁緊係唔敢出聲啦
根本真真正正禍港殃民嘅唔撚係藍絲
而係嗰班賴係風趣正義嘅傻鳩拍片撚
搞到香港人淨係識忍忍忍
我唔係架車到咋
平時兩個女人傾計我都屌
班港豬唔出聲話你哋都好嘈,已經算係咁
港燦不嬲鍾意助長不公義
腥港人特性
閒事莫理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞