屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
兆麟綜合大樓呀屌
咁又唔知喎
兆麟站就好多地盤佬
轉車站個d唔知邊度地盤
全部係城門隧道落車
你覺得全車人屌佢老母又做到d咩
人無恥就無敵

唔止廢老
而家年輕人都係講野,聽歌、講電話勁撚大聲

屌,其實真係無興趣聽埋你地d 私事

細聲少少得唔得呀?
你個夢好撚精彩
係個夢到都咁父子齊心,值得一讚
今日條垃圾支那廢中總站落
我屌佢老母希望佢唔係日日返沙田
係既下次佢傾電話實又黎料
坐263 d廢老地盤佬屌dq6人攞左政府錢唔還錢搞事
屌都唔撚知邊個地盤,攪到最近勁多廢老地盤佬要坐263去沙田,日撚日一係轉車站唔企開一邊食煙一係大大聲傾電話,我屌
咁又唔知喎
兆麟站就好多地盤佬
轉車站個d唔知邊度地盤
全部係城門隧道落車
今日條垃圾支那廢中總站落
我屌佢老母希望佢唔係日日返沙田
係既下次佢傾電話實又黎料

你唔好咁小氣啦。其實成日有人係巴士傾電話都成個上層聽到。你好心提下佢咪得lor。同埋 連登仔都係得個講字。大把連登仔都話見到有人講蝗語走去打鍋佢啦。
你咪垃圾囉
如果唔係有班專拍片擺上網呃like,又有一班最鐘意咩事都未搞清楚又話起低批鬥食花生人身攻擊會有咁多人咁怕事咩?

話時話,我講緊邊班人?
標題就寫唔會幫人再出聲,事實就係你自己比人嘈醒,咪講到咁好聽好似幫人出頭咁,你只係為自己炸!
好撚多廢中老係沙田住去屯門地盤番工
其實都係為左保護自己,
有朋友同我講過一個CASE, 拉衫袖前對方仲串爆, 一拉起衫袖對方就SAY SORRY...
希望你程程車都比廢老廢中播紅歌嘈到你訓都訓唔到
由上車嘈到落車
巴打最後個句建議幾好,呢D真係高質回覆
最後個建議真係高質
當年巴士阿叔條片紅都係因為個阿叔太大聲個四眼仔叫佢唔好嘈引起
果時個個都屌個四眼仔多事先搞成咁
香港人其實從來都係咁嘅人黎 事不關己己不勞心
到自己有事果時就冇人出聲 因果循環黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞