屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
其實香港人一直係咁, 見到呢D野佢地會眼超超但出聲既人唔多, 無人幫口係一直既香港精神, 但我會支持你, 如果唔係離自己位太遠我都會開口屌
好認同樓主,我都試過不過唔係巴士⋯
其實你第一句都收咗佢皮 落車都唔需要再怒睥佢 不過我都好認同你講話香港人俾人佔便宜都唔敢出聲
呀叔都分2類
有D好撚正義既,影響到人佢地會出聲
有D咪就係我所講既死廢中,果種死左都唔撚洗恨
你自己都嘈到人啦屌
我遇過太多呢種事
個人一被呢D野煩到就已經好撚嬲
再加上佢果種死人態度更加想開佢波
攪返清楚,係佢大大聲問我係咪大聲講野唔撚得
俾你你忍到?你係咪男人黎?
如果係咁,第時D死廢中問你我依家屌你老母係咪唔撚得你都照忍?
成車人俾佢嘈住 點會事不關己 啲人廢就廢
香港人係唔抵幫。抵撚死

抵比共狗恰到上心口
港豬心聲
試過有個阿伯係到播老歌開到大大聲,
我拎1部電話係佢隔離播kpop,佢唔理我,我拎2部出黎播 佢最後投降關左。
佢如果唔理我 我就拎埋部tablet出黎播架啦, 死過囉
老實講,唔係d人乜都拍片放上網可能都會多d人出聲。

要怪就怪埋嗰d 8婆事無大小都拍片擺上網覺得好威威呃like 以為自己做咗件好事。
你呢種事我遇過無數次了, 都係預左自己一個。

琴日聽到句至理名言:
讀咁多書,係為左令你可以心平氣和同啲撚樣講野,
健咁多身,係為左令啲撚樣心平氣和咁同你講野。

大佬, 我真係想靜靜地坐一程車, 啲垃圾港豬真係不知所謂, 明明自己錯都可以插番人轉頭。
除左自己出聲, 我都有兩次聲援過出聲嘅哥仔, 不過肯出聲嘅真係唔多。
巴打你呢招幾撚正喎
佢又吹你唔撚漲,因為佢都做緊同一樣野
正解

"要嘈就落車嘈啦,屌你老母"

真係要健身
起碼對住D呀叔可以鎮得住個場
只怪自己唔係鬼佬身形
支持樓主
我係到一定會出聲, 巴打唔好彩, 果程車冇香港人係到
巴打係現場喎
之前見過一次 有人因爲坐窗口位出來太窄 唔小心踩到隔離 之後嗌曬交 再直接開片
唔計電車,
巴士係最平既交通工具,
所以特別多低質素既人,
同住公屋一樣道理
開片真係最後option
首先黑警一定會告曬2個
其次係D裝修佬唔會因為有案底比差佬告攪到冇左份工
但我地D大學生係公司做就一定會
都有個4眼哥哥出下聲既
但佢似斯文人,可能佢怕比條死廢中屌
但起碼佢有勇氣叫佢唔好嘈,其他乘客
你呢d真係衰過隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞