屌你老母香港人,以後唔撚會再幫你地出聲

416 回覆
3664 Like 102 Dislike
係咩?
反而係我係屯門轉車站勁多中佬地盤佬去沙田
我有次又係叫個headphone壞撚左既中佬起身,果次我都態度強硬,但果次佢知衰之後熄左機
我再咁落去會唔會D人開始認得我
其實我只係想安靜休息,絕對唔想大大聲鬥惡
但無奈⋯太多冇廉恥既廢中
試過類似情況
同樓主差唔多下場
香港人算撚數啦
呢d情況無大愛撚出黎抽水拎光環都算執撚到
最後個建議真係學到野

好多以為自己大條道理就可以大大聲屌人

但有時講句唔好意思

或者唔該其實真係解決到好多問題

最重要都係要解決問題

唔係令個問題更複雜
應該屯去沙同沙去屯都好多
冇人屌鳩翻你嘈屌鳩你搞事都算係咁
I know that feel bro
試過係地鐵屌9個野蠻鬼佬,全程無人幫拖。香港人係抵死嫁
黃子華
面斥不雅
乜9都想其他人幫佢地爭取哂
自己就默默地free ride人地努力既成果

港豬既核心價值
你可以大聲過佢
吵醒曬成車人

你台詞只要重複

落車講/落車打/你而家騷擾緊成車人

保證任何一個時段比人斷章取義
你都係維護其他人嘅權益
(就算佢只係嘈到你)
上登上youtube 見報你都可以大聲過佢
見樓主巴打 有翻咁上下勇氣發聲
只要保持自己不敗之地就唔洗怕
D港豬連廢中都唔咁屌
夠閪膽屌你咩

有人叫你唔好嘈佢你屌撚埋佢都仲得

其實我自己出聲都係為自己啖氣
無啦啦俾人屌一野
佢地個日唔高興就達成目的

無話幫唔幫人出聲
香港已死 巴打儘快離港自救
我會扮傻佬嚇鳩死佢
人哋日本巴士司機罷工工照開不過唔收車費,呢啲咪係一家便宜兩家著。香港人絕對贊成
有次朝早搭地鐵有類似情況
得我同另外兩條女開聲屌條廢中但附近d後生仔全部扮冇野
咩語氣咁講先先?有陣時真係可能為啖氣而唔肯收聲。 btw外省佬冇文化可能好聲好氣都會唔gur
羊群心理作祟 唔出聲既大眾會對一d想出聲既人造成壓力

正常社會現狀黎
你又何以見得佢淨係屌鄉下佬,唔屌鬼佬,你先入為主得好緊要喎,仲要一輪嘴話咩地產霸權,即小惡就可以縱容,要對付大惡先?
你企撚開啦支狗
冇人屌柒你理你又上水搏屌
你覺得你係幫緊人出聲
只係你將你嘅價值觀套落其他人到
佢當然係嘈
只係有人會覺得屌佢都冇用
你想有人幫你一齊屌佢
除非佢做左啲嘢係全部人都忍唔到
I mean 你屌人冇錯
但其他人唔一定幫你
本身想讚你屌得好 咁你屌完又怪無人幫你 咁做乜撚姐 你幫人都幫到自己姐 可能其他人心入面都感激緊你姐
自己一個夠做唔洗幫仲型 但之後又會屌鳩返無人幫 咁到底真係為自己定為人
如果我在場我一定會講:屌你老母lan返大陸啦
仲有剪指甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞