[講故台]天后個紋身師傅紋啲圖案識發光

1001 回覆
1231 Like 116 Dislike
我都有買齊書呀,但連載同書係會有唔同嘅

所以有書都會番睇連載版~
忍哈到唔追live
終於唔駛過年先見到3哥
三哥!!!!!
究竟條友要梁鳳幫咩忙!快啲出呀三哥!
好後悔入左黎
lm
三哥
仆街俾錯負皮
Btw好懷念,要立即睇返哂!
三哥 三哥
有冇次序?
會友樓系列有冇次序?
跟貼link嘅次序睇就ok

短髮個樣唔差就補腦左大波星人
「係咁嘅,最近潮興有好多動作,我懷疑佢哋同一啲國際犯罪集團勾結,奇怪嘅係有班人不斷同佢哋有磨擦,」李沙展打開文件夾並轉給梁鳳看,「呢班人來自一間叫鎮遠鏢局嘅保安公司,註冊地址就係妳經常出入嘅北角會友樓。」

文件夾上放了幾張照片,除了攝取了梁鳳進出會友樓外,還包括其他幾個住客。

「我冇辦法搵到裡面住客嘅人數同身份,而業主亦都唔想同我哋警方傾,根據我哋調查,呢間保安公司極可能同黑幫甚至國際犯罪組織有關係。」李沙展沉聲說,

「你完全查錯方向,點解你O記唔查返潮興啲人,要嘥時間搞間保安公司?」梁鳳皺眉道,

「係我查錯方向定係妳信錯咗人?」李沙展瞇起眼睛說,

梁鳳默不作聲盯著李沙展,然後把目光轉向了嘉茵。

「妳出去等。」梁鳳說,

嘉茵知道師傅不欲她被牽扯太多,所以乖乖聽話離開了會面室,門關上後,梁鳳目光一寒盯住李沙展。

「我唔知你覺得自己搵到咩證據,總之你想搵咩犯罪集團就查返黑社會,會友樓一定唔關事,你亦都唔使旨意用我嘅過去嚟迫我幫你做線人。」梁鳳斬釘截鐵說,

「會友樓嘅業主太唔簡單嘞,咁神通廣大嘅人妳真係完全信任佢?」李沙展仍不放棄,

「夠嘞,我冇嘢可以幫到你。」梁鳳說罷站了起來,

「我諗妳阿爸都會想妳做個正確嘅決定。」李沙展說,

正背向李沙展準確推門離開的梁鳳渾身一震,她緩緩別轉頭,滿臉怒容雙目睜大瞪向李沙展。

「唔好喺我面前提嗰條仆街!!」梁鳳憤然喝道,

她奪門而出,嘉茵一臉愕然不知所以,李沙展目送二人離開警署,手中仍握著那份文件夾,他長嘆一口氣打開第一頁,梁鳳的父母親早已離異,其父生前乃是一名警察。
三哥幾時會現身書展
有2本未有簽名
正呀!今日好好運
由上面google合集到第二個回覆?
三哥我係ikea買左份禮物比你
合集冇會友樓,會友樓睇嗰三集links~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞