[講故台]天后個紋身師傅紋啲圖案識發光

1001 回覆
1231 Like 116 Dislike
簽埋燈神得唔得
頂勁似保鑣單新聞個tb

btw求梁鳳示意圖
樓上班仆街
三哥
如果可以簽晒全部我都想要
上次三哥走左 有條友話識簽三哥簽名可以幫我簽
lm
Yeah!!!!!!
In 三哥we trust!

Btw真係冇興趣睇性奴
快快快
再推
Btw 兩日都先係300幾個回覆
唔上熱門真係差好遠
三哥!!!!三哥!!!!

我買晒你之前咁多本書

仲追晒你咁多個故呀!!!!

書展我會9衝買你新書呀!!!!

三哥!!!!
岩岩先認識三哥
動作果part既描述令我諗起人間冰器
邊度可以睇返三哥d作品
我上紙言無鏢局故睇
「今日唔開門。」梁鳳看都沒看門外之人,

「妳就係梁鳳呀,我係三合會調查科嘅警察,呢個係我證件,想阻妳一陣幫手調查案件。」門外人說,

登門造訪的是兩個身穿便服的警察,他們掛起證件,一臉嚴肅看著梁鳳,黑白兩道先後摸上門來,梁鳳大感蹺蹊,不欲把事情鬧大之下唯有隨兩名警察離開。

「師傅我同妳一齊去!」嘉茵跳了出來說,

「唔使,妳留低看舖。」梁鳳皺眉說,

嘉茵罕有地不理梁鳳反對,且兩目流露堅定之色,那兩位警察倒沒阻止嘉茵隨行,於是一行人便來到了警署。

「妳唔使擔心,睇佢哋個樣都唔係想難為我。」梁鳳說,

「師傅妳點知㗎?」嘉茵好奇問道,

「經驗之談。」梁鳳苦笑一下說,

果如梁鳳所言,來到警署後兩人受到的待遇並不差,甚至有女警官問她倆需要吃些甚麼嗎。等了好一會兒後,一名中年男警官坐到她倆跟前,微笑向兩人點頭示意。

「我係李沙展,唔好意思要你哋等咁耐。」警官說,

「搵我嚟係咩事?」梁鳳劈頭問道,

「梁鳳小姐,我知道妳最近同潮興嘅金毛獅有衝突,想了解下啫。」李沙展笑道,

「冇乜特別,佢想搵我紋身,但係最後我冇接到單生意。」梁鳳回答,

「哦?唔接生意就打到金毛獅同佢班靚瞓晒醫院?乜咁狼呀。」李沙展搖頭失笑道,

「你覺得我一個女人仔可以打低咁多人?阿Sir你係咪睇得太多電影呀?」梁鳳冷然道,

李沙展微笑不語,他拿出一個文件夾,嘉茵瞟見封面上寫了梁鳳的名字。

「梁小姐請妳唔好誤會,我今次只係想搵妳幫忙,唔係想查妳任何嘢。」李沙展說,

梁鳳眼睛盯向他手中的文件夾,然後報以一個不屑的笑容,用沉默來嘲諷李沙展言行不一。
好嘢有新
梗係買書啦
買齊五本陰目偵訊,一本鎮遠鏢局同燈神
三哥大量左
LM
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞