[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
紅磡區有咩好野食推介?
要去poly上instrial training
唔好意思想問下,有冇人知道今年pt degree幾時會開始比人申請?

今年唔知,但上年係二月開始

唔該哂
不過都唔知我想讀個科係唔係會轉到speed
點睇apss1a02?
同埋MAK Chee Leung教得好唔好? 下個sem比佢教AP10006 想有個心理準備
點睇apss1a02?
同埋MAK Chee Leung教得好唔好? 下個sem比佢教AP10006 想有個心理準備

MAK Chee Leung食得屎
點睇apss1a02?

我都係佢教
點睇apss1a02?

咁想請問下我會點食屎法 上個sem係haitao哥 覺得都可以
點睇apss1a02?

咁想請問下我會點食屎法 上個sem係haitao哥 覺得都可以

其實分別唔大 因為AP10006 應該唔拉curve
唔好意思想問下,有冇人知道今年pt degree幾時會開始比人申請?

今年唔知,但上年係二月開始

唔該哂
不過都唔知我想讀個科係唔係會轉到speed

Survey bre 都轉
利申 bre pt
紅磡區有咩好野食推介?

林記小食-辣魚蛋必試, 對於我黎講係香港NO.1

紅磡雞蛋仔既PANCAKE

景霖四川米線 一定要叫炸醬

美味佳 串燒夠平夠抵食
紅磡區有咩好野食推介?

林記小食-辣魚蛋必試, 對於我黎講係香港NO.1

紅磡雞蛋仔既PANCAKE

景霖四川米線 一定要叫炸醬

美味佳 串燒夠平夠抵食

紅磡火車站有BURGER KING

想食可以去食下 個人覺得薯條屈機 包就普通
我就係想入黎睇下有無大推介點過sem break ,點知成班係到講番學,dllm seem break 呢?
我就係想入黎睇下有無大推介點過sem break ,點知成班係到講番學,dllm seem break 呢?

SEM BREAK真係好撚柒悶
我想返學
想問下Re-opening Period係咪可以無限次confirm?

dllm 放得個幾日
人地放sem break 我就要做嘢
想問下Re-opening Period係咪可以無限次confirm?

同問
唔好意思想問下car a men and masculinity in hong kong 呢科伏唔伏
紅磡區有咩好野食推介?

鍵騎
有冇人係同時讀要出trip既service learning
又可以做埋intern

我都想知
我去盧旺達
唔好意思想問下car a men and masculinity in hong kong 呢科伏唔伏

呢科就唔知伏唔伏
但教呢科既prof超好人
我諗唔會爛grade掛
有冇人係同時讀要出trip既service learning
又可以做埋intern

我都想知
我去盧旺達

你幾時去

同問

poly叫人yr2就做完wie
出面d intern就請yr3

Yr2同yr3都有做

點樣apply? yr2 未學到個科咁深入都有人請?

自己搵
上job board見到啱就apply下
點睇apss1a02?

Lei DangYuan 靜grade
棒球褸 rip
有冇人知BRE206 course manual 入面D tutorial questions係咪真係要準備
利申: tut跟TS HUNG
有冇人知BRE206 course manual 入面D tutorial questions係咪真係要準備
利申: tut跟TS HUNG

BRE206

唔係FCE 都知係killer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞