[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有無巴絲都去summer exchange

想去日本 但冇
SL BME2S03S 係咪伏?
各位Polyu巴打,小弟報左sw full time,但到依加都未有interview 想問係咪有第二round?同埋想知佢收幾高gpa同幾多人

利申邊緣人 3.2x
各位Polyu巴打,小弟報左sw full time,但到依加都未有interview 想問係咪有第二round?同埋想知佢收幾高gpa同幾多人

利申邊緣人 3.2x

你讀邊間學院

Cccu sw

利申邊緣人 3.2x

你讀邊間學院

Cccu sw

睇non ju上年有人cgpa 3.1入到

利申邊緣人 3.2x

你讀邊間學院

Cccu sw

睇non ju上年有人cgpa 3.1入到

收生要求幾低,好易入到

但係依加都未收到interview
巴打可唔可以分享下in啲咩 唔該巴打
Htm car b伏?
如果想drop科..係咪應該搵左counsellor講左先 再搵prof..因為呢個sem壓力真係好大 全部都係讀爛grade難科 連15cred都覺得好辛苦
如果想drop科..係咪應該搵左counsellor講左先 再搵prof..因為呢個sem壓力真係好大 全部都係讀爛grade難科 連15cred都覺得好辛苦

直接同lecturer講得啦 填表叫佢簽名 之後交錢 完
學校係咪真係落實左拎D+先可以retake?
求靚Crcw Csr 車好推介
點睇HTM1B03P Tourism
炒左gec1h16個quiz1是否已完

直接同lecturer講得啦 填表叫佢簽名 之後交錢 完

Drop科要比錢 邊到有得睇呢啲資訊

最後都會有個B仔既我諗
A就無望

我18/40 唔撚驚
SL BME2S03S 係咪伏?

利申讀緊
伏唔伏好睇你遇到咩組員

佢要用你星期六全日

agger,做既野唔難,都係教下書咁
利申讀緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞