[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
N展仔留名
係咪有TG group
求靚Crcw Csr 車好推介
點睇HTM1B03P Tourism

同求Car C Csr CRCW
pish
係poly嘅就入嚟啦
我就讀surveying嘅
特別想多啲同department嘅人入嚟

另外入gp 有得睇surveying靚仔相

Link:
https://t.me/polyu

poly tg gp

Ching條link唔work wor
sl ces3s01伏唔伏
大家聽日高抬貴手 留返d車仔黎
有冇巴絲同我一樣, 今個暑假去北大工學院exchange?
係poly嘅就入嚟啦
我就讀surveying嘅
特別想多啲同department嘅人入嚟

另外入gp 有得睇surveying靚仔相

Link:
https://t.me/polyu

poly tg gp

Ching條link唔work wor

條link唔work
大家聽日高抬貴手 留返d車仔黎

唉屌
我要殺佢一個片甲不留
唔知夠唔夠credit 比我reg
想用summer term Chok grade

同問
有冇人知HD讀多過2科car, gpa會點計?
會計曬全部?
會計曬全部?

計番fulfilment
你問番department 同之後想報既地方啦
正常會計唔同cluster 最高兩科
Crcw erew 可以唔計grade all transferred
不過都係睇dept
大佬批既話就乜柒都得
會計曬全部?

我個dept話WGPA計番最好個2個
但CGPA會計曬。

同問

究竟CSE3S01 reg唔reg得過
好似大workload
12:30reg係咪死得
有冇人summer 會reg 主修科 會唔會好傻
CSE3S01 會唔會要計數/physics 野
CSE3S01 會唔會要計數/physics 野

正常都要啦
土本工程D野點會唔洗計數同物理知識
利:CIVIL撚
暑sem有無sl推介

同問

究竟CSE3S01 reg唔reg得過
好似大workload

寫住open for students from FCE, FENG, and FAST

一定係要讀呢d 科ge 人先讀到
APSS1C19N transformation of chinese society: resolution and reform
CC1C07 chinese customs and rituals
FH1C02M an intro to asian pop culture
GEC1C31 ways of chinese wisdom

有冇邊個好
BME2S03S 呢科好唔好讀
冇科學底ok?
今年hd year2
應該一定year3 唔夠gpa升返上去
而家仲差科csr
因為今個sem有要retake既科 所以暑sem無得避

我係到諗緊應該讀住csr先定等下年再reg
今個sem孤鳩寒科科都唔開
岩岩reg左GEC1C31W但唔知有無伏
(最撚仆街係要上到夜晚九半 )
我屌點解CC d科全部reg唔撚到?????
Reg 科同問
係咪唔可以reg 返自己department 開嘅科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞