[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
ap10006第一堂就無啦啦整個ray optics test,仲要計grade,入面成差唔多十題問polarization,完全唔識

Tut定lec
我走左堂
Btw邊個教

lec, dennis leung

做緊份野果陣真係心諗做乜撚野
一黎就考我optics, 考完dse都唔撚記得哂
知唔知隔離另一班洗唔洗做
有冇Exchange好介紹?

想去邊?

Tut定lec
我走左堂
Btw邊個教

加油

呢條友上年secret.比人屌到開花
有冇人讀過依家輔學d language?
我見佢變左做咩旅遊用語
咁佢仲會唔會教d basic 野 例如grammar?

有無人reg左ABCT1D03,可以同我一組
求救
小弟今個sem想只讀3科
因為搵左份part-time去fulfil 個WIE
照我而家credit 一定會defer一個sem
請問我可唔可以drop走佢preassign既科
求救

因為佢寫住Need approval before dropping
求救

因為佢寫住Need approval before dropping

問office啦
有無人知pe個jazz咩黎
apss2s05 同aspp2s06 既SL 有冇人有讀過

加油

呢條友上年secret.比人屌到開花

佢上年教我 midterm 難撚到仆街,最後做份exercise 先比個mean你
有冇人reg 左FUN WITH LANGUAGE,有冇人想要sem005
求sem001 換我既sem005
CC1C06P tut003想換001/004
有冇人可以同我換
如果想申請bursary但係本身過左TSFS收入少少既話係咪唔駛諗
想問下ELC 有冇得調組,日日9半冇DAY OFF,慘過食屎。
想問下ELC 有冇得調組,日日9半冇DAY OFF,慘過食屎。

有架
不過要睇
add drop 唔可以多過四次
係咪reg到個科先計
岩岩見到有科多左個位但係又reg唔到
求救
elc instructor david barnard算唔算killer
af2504 有冇人想sem005換sem004
有無人收b law書

幾銀
屌 poly究竟點樣先reg到Healty lifestyle
0850入去login仲係好順
0900開始死ser冇反應

呢個畫面load左10分鐘
之後入到去

我屌你老母垃圾poly呀
屌 poly究竟點樣先reg到Healty lifestyle
0850入去login仲係好順
0900開始死ser冇反應

呢個畫面load左10分鐘
之後入到去

我屌你老母垃圾poly呀

sosad
屌,連個網都上唔到
屌,連個網都上唔到

blackboard reg?邊個位禁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞