[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
屌compulsory同tomorrow's leader撞左時間點算好

讀tmr leader
趁早爛grade

Btw 冇得調咩

利申 冇讀過tmr leader 同fm seminar

其實係個course既IC component撞左tmr leader
明明我舊年HD嗰陣已經讀過IC教既AutoCAD
求緊IC
點解yr3 reg科都1145架
area C crcw
屌compulsory同tomorrow's leader撞左時間點算好

讀tmr leader
趁早爛grade

Btw 冇得調咩

其實係個course既IC component撞左tmr leader
求緊IC

佢唔比你tran module

我sem 1 得 3.44
Sem2 爆翻有冇機去HKU

機會在嘗試
WL Chan 話齋non jupas 當買六合彩
有offer 咪好
冇offer 咪繼續讀

WL CHAN真係好正
推薦大家讀佢個CAR
不過得SEM1先有

EE1D01
每年sem1 星期一 8 半

EE1D03 兩個世界

3.6 係hku year1 offer

10008 唔係huang haitao, assignment midterm 冇得外掛

10005 班仆街有褔了

我sem 1 得 3.44
Sem2 爆翻有冇機去HKU

機會在嘗試
WL Chan 話齋non jupas 當買六合彩
有offer 咪好
冇offer 咪繼續讀

入hku既前題係你要有中英3或等同成績

我final year 都要10點
其實最早係幾點
有無兩個sem唔過二既巴打share下經歷

讀tmr leader
趁早爛grade

Btw 冇得調咩

求緊IC

佢唔比你tran module

我個study group得一個module
而家問緊個IC啊sir可唔可以幫我轉去第二個時間
10點鐘係咪應該咩car 都reg 到?

應該係
Year4 ?

Hd final yr

我final year 都要10點
其實最早係幾點

9點
求靚car同ser learn

Apss1b15
Apss1b17
Comp1b03
Gec1h16

身邊好多平時唔高GPa 嘅人呢d car 都拎到B

自己Comp1b03

A

可唔可以講下apss1b17 同 gec1h16 係要做啲咩,workload係點
兩點半reg
求靚car同ser learn

Apss1b15
Apss1b17
Comp1b03
Gec1h16

自己Comp1b03

A

可唔可以講下apss1b17 同 gec1h16 係要做啲咩,workload係點

1b17 一篇essay一個quiz
利申:A
有冇人讀過Blaw,邊個tutor好,今個sem leo 冇教,得deva/stephen chan/angelia/cho ck
Cho ck 唔知邊個黎,search 都search 唔到
大家呢個sembreak有無番工

唔想番

有$邊個想
有冇人讀過Blaw,邊個tutor好,今個sem leo 冇教,得deva/stephen chan/angelia/cho ck
Cho ck 唔知邊個黎,search 都search 唔到

我都知邊個Cho CK😂

Apss1b15
Apss1b17
Comp1b03
Gec1h16

自己Comp1b03

A

1b17 一篇essay一個quiz
利申:A

GEC1h16 係一篇report + 兩個quiz

Quiz 係鳩背嘅 , report 唔知點 冇讀過

不過聽fd 講 英文班鬆手d
有無兩個sem唔過二既巴打share下經歷

我朋友

兩個Sem 唔過2

第三個sem 發奮

我都知邊個Cho CK😂

邊個黎
Teaching staff 冇依個人嘅,仲有個not applicable
兩點半reg

Same,渣都冇得剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞