[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
Transcript 點攞?

去AG205 大叫

transcripts 呢屌你老母職員就會幫你
有無人知Pre-Add/Drop 係點
我今日drop左放左個car比人 咁add/drop洗唔洗放多次?

我今日drop左放左個car比人 咁add/drop洗唔洗放多次?

唔洗

去AG205 大叫

搬翻去m101啦

去AG205 大叫

搬翻去m101啦

想睇d 著裙囡囡喺m101 填form
想問如果summer sem 要返學上堂
Department 介紹我地果d intern 有冇得一星期請半日假去上堂

利申 未fulfill WIE
Department 介紹我地果d intern 有冇得一星期請半日假去上堂

no
出hon 係計gpa 定wgpa

no

咁咪一定要搵七月果d intern😂😂

去AG205 大叫

搬翻去m101啦

去自己department有冇得攞

唔洗

即係 pre add drop同真正add drop有咩分別

去AG205 大叫

搬翻去m101啦

去自己department有冇得攞

佢會叫留你去m101。

通常好人好姐去拎。都係poly hd或想trans u
點解咁多人唔睇programe document
好多你地既問題都可以係呢本野到搵到
點解咁多人唔睇programe document
好多你地既問題都可以係呢本野到搵到

WIE fulfill左未 巴打

唔洗

即係 pre add drop同真正add drop有咩分別

俾你開sem前drop左個科

去AG205 大叫

搬翻去m101啦

其實你份人咁撚On 9讀City真係好岩🤤

no

summer sem / intern
2 choose 1

no

summer sem / intern
2 choose 1

返大陸算數
CAPS WIE個INTERVIEW難唔難
見佢話要著老西去,好似好麻煩咁

International?
CAPS WIE個INTERVIEW難唔難
見佢話要著老西去,好似好麻煩咁

International?

我international同大陸都同時申請左
大陸wie係水泡

巴打year幾
同埋你咩major

搬翻去m101啦

其實你份人咁撚On 9讀City真係好岩🤤

屌你啦
有無人知comp既hons係點分?
同埋係咪會有pass with graduation without honor?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞