[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有無人知comp既hons係點分?
同埋係咪會有pass with graduation without honor?

Pass-without-Honours degree
即係係連third hon都唔到

聽過另一個講法係wgpa pass但係gpa炒就會冇hon
點解咁多人唔睇programe document
好多你地既問題都可以係呢本野到搵到

WIE fulfill左未 巴打

你問我?
我未呀,諗住四五月報,無就下年
同埋係咪會有pass with graduation without honor?

應該係gpa過2,wgpa唔過就會無hon
gpa唔過2係唔俾grad

應該係gpa過2,wgpa唔過就會無hon
gpa唔過2係唔俾grad

都係果句,programme document寫得好清楚
我想問下WIE fulfilment 要等幾耐先批?
我上年暑假做左
但呢個sem出result仲係話我未fulfill
有冇人試過/諗住APPLY INTERNATIONAL WIE
好想知係咪要貼錢
我上年暑假做左

你year 幾
我上年暑假做左

你year 幾

同問 我上sem department 話批咗但係estudent 話未fulfill
yr4
我上年暑假做左

你year 幾

同問 我上sem department 話批咗但係estudent 話未fulfill
yr4

我問過department 佢話grad前一個sem個status先會轉 所以正常應該sem2會轉
有冇人知BRE206 course manual 入面D tutorial questions係咪真係要準備
利申: tut跟TS HUNG

巴打星期二朝早tut?
有冇人試過/諗住APPLY INTERNATIONAL WIE
好想知係咪要貼錢

好想知係咪要貼錢

好想知係咪要貼錢

係呀 舊年去左
Program fee 貴
冇人工 國外生活又偏貴
OWS 一定cover唔曬

你year 幾

yr4

我問過department 佢話grad前一個sem個status先會轉 所以正常應該sem2會轉

Thanks
我都係Year 4
好驚佢突然話唔批搞到defer
之前Send email問永遠石沉大海
上office問又會被阿姐西面

係呀 舊年去左
冇人工 國外生活又偏貴

通常幾耐出offer?
我accept 咗nomination 半個月多d 都無回音
利申:上海wie bank and finance 個個

係呀 舊年去左
冇人工 國外生活又偏貴

通常幾耐出offer?
我accept 咗nomination 半個月多d 都無回音

我果陣好快手
我本身accept 左去歐洲既offer
點知發生恐襲唔俾我去
後尾佢就suggest左第二個國家
Skype Interview左兩間公司就有offer
前後大約三星期到

係呀 舊年去左
冇人工 國外生活又偏貴

通常幾耐出offer?

我果陣好快手
點知發生恐襲唔俾我去
前後大約三星期到

咁我係咪無希望ga 啦

係呀 舊年去左
冇人工 國外生活又偏貴

通常幾耐出offer?

我果陣好快手
點知發生恐襲唔俾我去
前後大約三星期到

咁我係咪無希望ga 啦

我諗住去新加坡咋你嗰陣貼幾多

我果陣好快手
點知發生恐襲唔俾我去
前後大約三星期到

咁我係咪無希望ga 啦

我諗住去新加坡咋你嗰陣貼幾多

貼錢返工
有冇巴絲申請過scholarship?易唔易申請到?
利申啱啱過3
有冇人知BRE206 course manual 入面D tutorial questions係咪真係要準備

巴打星期二朝早tut?

no

巴打星期二朝早tut?

no

想問retake pass係咪add drop果陣先reg
之前有科D左想retake左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞