[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇讀fun with language 巴絲做左ws

你做左未

其實你明唔明佢地up咩

皮已收

大約出d咩

皮已收
有無gec1h16巴絲
淨係上過一堂
0830起唔到身

你等爛grade

點解
有冇巴絲知道星期一dynamic earth test咩
一堂都冇上過
有無gec1h16巴絲
淨係上過一堂
0830起唔到身

你等爛grade

點解

上堂會有貼士講考D咩,有D咩要記

利申A
有無人知poly個身體檢查要幾錢
學校諗住改retake政策冇人理
利申:未試過retake
https://www.facebook.com/hkpusupresscom/photos/a.334298239970147.75751.305868249479813/1304000366333258/?type=3

已簽

有乜好簽
真心有需要tritake 我諗學校唔會阻你
你本身尻Hea 浪費資源根本唔值得一個學位

同是天涯poly人

小弟做緊fyp 跪求poly巴絲 可憐小弟
三分鐘 幫幫手做份問卷 thx
https://goo.gl/forms/DXjfpzlb5JDBQSln1

同是天涯poly人

小弟做緊fyp 跪求poly巴絲 可憐小弟
三分鐘 幫幫手做份問卷 thx
https://goo.gl/forms/DXjfpzlb5JDBQSln1

Done
突擊In class quiz 走左堂
皮已收
皮已收

on9
8:13 先send email 話要quiz
皮已收

on9

咦同學喎
其實計唔計分
Couse Manual Cousework嗰Part 淨係寫有Group project ,冇講過有Quiz
有冇人讀過Bre206知計唔計
有冇GEC1B12嘅同學仔
皮已收

on9

咦同學喎
其實計唔計分
Couse Manual Cousework嗰Part 淨係寫有Group project ,冇講過有Quiz

冇野 央係
皮已收

on9

咦同學喎
其實計唔計分

冇野 只係上堂做下discussion
https://www.facebook.com/hkpusupresscom/photos/a.334298239970147.75751.305868249479813/1304000366333258/?type=3

已簽

有乜好簽

其實你有冇睇
只能retake取得D+或以下成績的subject喎,無啦啦提出黎,但其他野又唔變,變相一失手就玩完
宜家只係要校方諮詢左學生,一齊傾下點改,而唔係側側膀過左佢就算

已簽

有乜好簽

其實你有冇睇
只能retake取得D+或以下成績的subject喎,無啦啦提出黎,但其他野又唔變,變相一失手就玩完
宜家只係要校方諮詢左學生,一齊傾下點改,而唔係側側膀過左佢就算

咁我明concern d咩
我分開左唔同category 睇自膠

咁唔比人retake BC range又真是on9
我都見唔少first Hon 既人都要retake B+ chok grade
想問下巴絲打 知唔知 PT Mech Eng 今年幾時maths test? 會唔會另外有interview?

唔知ME 難唔難入 想趁佢今年仲係polyu award 報
想問下巴絲打 知唔知 PT Mech Eng 今年幾時maths test? 會唔會另外有interview?

唔知ME 難唔難入 想趁佢今年仲係polyu award 報
Va 對出咁多人扮乞丐

話咩越多錢越高分

笑撚咗
Va 對出咁多人扮乞丐

話咩越多錢越高分

笑撚咗

有冇人知做咩
有無人知Physics II個in-class quiz佔成科幾多分
唔撚想上Lecture呀
有無人知Physics II個in-class quiz佔成科幾多分

同冇計冇分別
利申上年讀過,d mt 難到仆街

同冇計冇分別
利申上年讀過,d mt 難到仆街

我只知quiz+assignment 10%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞