[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
垃圾blackboard
做果個oslv413 concept and practice of service learning(Rs2s02) 入面個e-learning module
做到1.2 叫我睇篇文然後做個乜撚野concept test
點知係咁彈access denied
明明我已經mark reviewed曬前面d野
卡住係到成日又做唔到後面果d
想我點啊 dllm

垃圾blackboard
做果個oslv413 concept and practice of service learning(Rs2s02) 入面個e-learning module
做到1.2 叫我睇篇文然後做個乜撚野concept test
點知係咁彈access denied
明明我已經mark reviewed曬前面d野
卡住係到成日又做唔到後面果d
想我點啊 dllm

即刻send email 比lecturer 自己搞未必搞到

睇你有冇溝佢啦

溝佢會點
有無內幕

上佢堂gel 哂頭包你有着數

唔識gel 頭
人靚仔有無著數?
有冇巴打知 ESA 幾時有衫賣

Dept 果邊買咗了
抽中咗馬拉松打氣隊
有冇伏?
有冇巴打放company law書
其實bre206個lecture係咪可以走晒
聽講佢叫人take attendance只係靠嚇 冇penalty

係呀, 唔返都得

返唔返都炒

聽講有人試過走3堂就收到email叫佢以後唔洗黎
但又有人話走曬都冇事
有冇巴打知 ESA 幾時有衫賣

Dept 果邊買咗了

24屆個陣就有得買
Rs2s02點睇
求company law 書
Telegram: wmak1607
求company law 書
Telegram: wmak1607

唔準同我爭
trans科interview駛唔駛著哂full suit

睇你有幾想tran

溝佢會點
有無內幕

唔識gel 頭
人靚仔有無著數?

總之咪比佢唔妥你 肯定仆街

睇你有幾想tran

好撚想trans

睇你有幾想tran

好撚想trans

咁就梗係full suit 啦
Rs2s02點睇

開 sem 冇耐已經要屌 lecturer 佢老母
點解mm Sherman個假髮要係啡色?

唔識gel 頭
人靚仔有無著數?

咁hazel同li shu ping兩個揀 會揀邊個

唔識gel 頭
人靚仔有無著數?

咁hazel同li shu ping兩個揀 會揀邊個

英文好+靚仔/識打扮= hazel
另外個個唔識
ELC SMITH Stewart Brian 好唔好grade?

而件鬼佬專門KILL 英文LV5既人

LV5拎C/D+真係喊到D FD走黎安慰我

不安
有冇人讀緊APSS1B14C?
lecture係咪唔洗take attendance
hms 又派hall了

我有frd 讀fs 話hazel 一定俾C wor

睇你有冇溝佢啦

溝佢會點
有無內幕

hazel上堂成堆厹圍住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞