[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
屌 poly究竟點樣先reg到Healty lifestyle
0850入去login仲係好順
0900開始死ser冇反應

呢個畫面load左10分鐘
之後入到去

我屌你老母垃圾poly呀

個個都係咁㗎啦最後都鳩揀一個

Healthy lifestyle 從來唔洗reg
信我,著晒套運動衫直踩上堂話要reg就得

我reg射箭勁多人係咁成廿幾三十人係個射箭場
ELC SMITH Stewart Brian 好唔好grade?
有冇人知粵曲car係咪真係好伏?
話說minor有啲科近兩年都無開
會唔會到畢業都未開?
AF2110 MANAGEMENT ACCOUNTING 1
有無巴絲講下邊個tutor係伏?

同埋AF2504 blaw CHO CK有無問題?

好似幾好 有朋友讀過

佢好似今個sem先黎教
Quit cu soc sci 想8月入poly survey留名
其實bre206個lecture係咪可以走晒
聽講佢叫人take attendance只係靠嚇 冇penalty
聽講佢叫人take attendance只係靠嚇 冇penalty

聽人講過係冇penalty

係呀, 唔返都得
有冇人知粵曲car係咪真係好伏?

係呀, 唔返都得

返唔返都炒
ELC SMITH Stewart Brian 好唔好grade?

trans科interview有咩要注意

練好英文

而件鬼佬專門KILL 英文LV5既人

LV5拎C/D+真係喊到D FD走黎安慰我

咩department ??
度度唔一樣

我見過有人trans科連interview都無就收

bre→bre
有無人知mm4311個hazel lee係咪伏

度度唔一樣

bre→bre

另外想問如果讀緊polyhd 黎緊jupas入返同department既科有冇得trans credit

度度唔一樣

bre→bre

另外想問如果讀緊polyhd 黎緊jupas入返同department既科有冇得trans credit

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞