[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
Reg 左個service leadership
想知係咪好伏

伏9死你
Reg 左個service leadership
想知係咪好伏

伏9死你

好多人都咁講
今次真係食得屎
Drop左啲伏car佢啦

見到爛唔爛都被人reg哂

有無咁飢渴啊

趕住畢業就無哂理性?

btw已經apply左graduation

有無咁飢渴啊

趕住畢業就無哂理性?

好多廢柴尻讀
想問下LGT 2106 上年sem 2幾時考?係library 個past paper個度淨係show 咗一份2013/14 嘅出來。
想plan 日期去旅行
有無可能係21/5之前考?
af 大科來 應該有400-600人考
唔小心提交左 reg左contemporary Chinese history and culture 有冇伏

啱啱考左mid term 覺得幾易
唉仆街了
上堂psycho有事無上
果個flipped class做唔撚到 g9g

有無咁飢渴啊

趕住畢業就無哂理性?

好多廢柴尻讀

不嬲暑sem都係咁
見到科cc2c11 伏撚到仆街都咁多人reg
餓狗搶屎 唔伏唔搶
如果有巴絲唔想讀肯放fun with language比我 功德無量
有冇APSS2S09巴打

Group 1?
唉仆街了
上堂psycho有事無上
果個flipped class做唔撚到 g9g

同lecturer 講返? 今堂其實都係分下組,做下ureply咁
求UHS 中醫師推薦
去cambodia嗰個service leadership (car A,冇erew) 係咪大伏
有冇人有csr係手方便彈比細佬
高清仔暑sem冇野讀,下年讀多科會暴斃
btw其實reg科位冇+號係直頭冇開定爆晒?見有d 0空位有d直頭空位都冇,但department個網話會開
reg到眼科sl[
reg到眼科sl[

恭喜
reg到眼科sl[

恭喜

其實唔難
1036分reg
有冇人有csr係手方便彈比細佬
高清仔暑sem冇野讀,下年讀多科會暴斃
btw其實reg科位冇+號係直頭冇開定爆晒?見有d 0空位有d直頭空位都冇,但department個網話會開

冇+即係冇開
有vacancy=0即係比人reg曬
CBS1A11P 有冇人讀過,係咪伏

有無咁飢渴啊

趕住畢業就無哂理性?

好多廢柴尻讀

不嬲暑sem都係咁
見到科cc2c11 伏撚到仆街都咁多人reg

點伏法
睇完syllabus 好似岩我
想知多少少咩狀況
屌佢老母
想reg CC1C06P同ABCT1D06
有冇人可以讓個位呀
想問 如果同一個faculty唔同department 想轉programme 讀
過左個application deadline 係咪要等下年先apply得
想問 如果同一個faculty唔同department 想轉programme 讀
過左個application deadline 係咪要等下年先apply得

你要問人地dept wo
自己dept 都唔是重點
重點係同prof 打好關係
岩岩CC個科有1個位呀屌
夾埋個班仆街真係食撚屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞