[PolyU] 紅磚大學討論區(3)- sembreak 點過好

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
聽日reg科有冇得調tut時間

未得

可以調
聽日reg科有冇得調tut時間

未得

可以調

但係只可以confirm 一次

好似比 最多21
GEC1D36M 同
APSS1A08 點睇

GEC1D36讀d野幾有用
冇pj得midterm+exam
但真係要係咁做excercise先有靚grade
仲有拎定$300買textbook

想問下1D16M ,個M字代表咩...驚中伏

呢個唔清楚
我上個sem讀
利申:衰on9遲交essay b左

GEC1D36讀d野幾有用
冇pj得midterm+exam
但真係要係咁做excercise先有靚grade
仲有拎定$300買textbook

想問下1D16M ,個M字代表咩...驚中伏

呢個唔清楚
我上個sem讀
利申:衰on9遲交essay b左

M呢個冇erew 唔洗寫文
屌睇中嘅CSR CAR全部都撞時間
係咪撞左pre-assign嘅科就會唔俾reg?

另外有冇巴絲讀過CC1C07P?覺得點同拎咩grade?

係 下次可以用easy reg check左先

巴打 待hd仔year 2
可唔可以兩科car都同一個area?
屌睇中嘅CSR CAR全部都撞時間
係咪撞左pre-assign嘅科就會唔俾reg?

另外有冇巴絲讀過CC1C07P?覺得點同拎咩grade?

係 下次可以用easy reg check左先

巴打 我hd仔year 2
可唔可以兩科car都同一個area?
CLS 視光SL搶手到
唉 今個sem唔知讀咩好
CLS 視光SL搶手到

比人搶晒?
CLS 視光SL搶手到

比人搶晒?

我借人ac 10點reg都reg唔到呀
CLS 視光SL搶手到

比人搶晒?

仆街 我11點 唔撚洗reg
reg CAR算 屌
GEC1B12 International Relations and Global Issues
GEC1C46 Aspects of Western Philosophy
依科有冇人讀過 跪求 [
求car D有咩靚grade car

有Bio 底讀Biotech 啦
A
poly叫人yr2就做完wie
出面d intern就請yr3

Yr2同yr3都有做
HD仔 yr2 sem 1 gpa ~3.13 molamola
屌,做乜野af3210 tax會有人reg ?
仲要20個位一次過無晒
有無巴絲讀過Chinese wisdom
好唔好讀
好唔好讀

聽人講好讀,但你係想讀中/英讀個個?
利申:我沒讀,朋友B+,用中文讀
好唔好讀

聽人講好讀,但你係想讀中/英讀個個?
利申:我沒讀,朋友B+,用中文讀

屌有得揀架咩
我好似揀左第一group
poly叫人yr2就做完wie
出面d intern就請yr3

Yr2同yr3都有做

點樣apply? yr2 未學到個科咁深入都有人請?
有冇人讀過elc2s02?
易靚grade 嗎?
想reg嗰d都冇晒位
reg到想讀嘅car
嚇死我喇
CLS 視光SL搶手到

比人搶晒?

啱啱讀完
想幫個師妹reg但無人借acc
IC冇位調
AMA1D01C同BME2S01點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞