淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
http://www.eveningstar.hk/index.php?route=product/category&path=59

有d睇唔過眼

唔熟 咩黎

打住香港本土品牌 入面全部淘寶貨 zst zs3 irock
新個隻三單公模就唔知邊間
http://www.eveningstar.hk/index.php?route=product/category&path=59

有d睇唔過眼

唔熟 咩黎

打住香港本土品牌 入面全部淘寶貨 zst zs3 irock
新個隻三單公模就唔知邊間

間垃圾福仁入面開鋪
行前D轉去M記後面zst$99
耳機盒爛咗…
有無巴打有硬盒推介?
耳機盒爛咗…
有無巴打有硬盒推介?

同問
耳機盒爛咗…
有無巴打有硬盒推介?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【耳机防水抗压盒 配件盒 se846 se535 ie80 UE900蓝牙耳机收纳盒包】¥Zl9GSjyTo4¥http://c.b1za.com/h.21Esu8?cv=Zl9GSjyTo4&sm=0f7308
耳機盒爛咗…
有無巴打有硬盒推介?

同問

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【派力肯Pelican 1010 1020 耳机升级线保护收纳盒 塘鹅防护安全箱】¥hZWpSjyMAA¥http://c.b1za.com/h.21EGNj?cv=hZWpSjyMAA&sm=947c3a

呢個貴啲,但靚啲
有無人整過無畏cm
想整返隻

整,試5,6,8單

香港有得試呀
上金雞
另外想係到問問大家
對neotech線有冇興趣

之前EPC搞左個金銀合金團
依家想再搞
28AWG UP-OCC silver加冷凍處理
因為依隻係訂製線 唔似金銀出面有得散賣
咁廠開機造 就要200米以上
價錢估計係$150@米 正負$10~20

再講多少少就係
4絞=5米線材
8絞=10米線材
香港師父代工大約$700-800
咁淘寶代工就

唔知大家有冇興趣
睇下開唔開到團

推一野
有冇人有興趣
另外想係到問問大家

依家想再搞

再講多少少就係
4絞=5米線材
8絞=10米線材
咁淘寶代工就

唔知大家有冇興趣
睇下開唔開到團

推一野
有冇人有興趣

條野
另外想係到問問大家

依家想再搞

再講多少少就係
4絞=5米線材
8絞=10米線材
咁淘寶代工就

唔知大家有冇興趣
睇下開唔開到團

推一野
有冇人有興趣

條野成2千幾蚊
另外想係到問問大家

依家想再搞

再講多少少就係
4絞=5米線材
8絞=10米線材
咁淘寶代工就

唔知大家有冇興趣
睇下開唔開到團

推一野
有冇人有興趣

條野成2千幾蚊

150*5+800都係1500姐
平過你買成品線好多啦wo
啱啱係銅apple試左個bose耳牛 覺得好正 不過2838
想問問有無性價比好嘅耳牛推薦 budget1000

剩聽bass買beats算啦 又型

beats 狗也不屌
另外想係到問問大家

依家想再搞

再講多少少就係
4絞=5米線材
8絞=10米線材
咁淘寶代工就

唔知大家有冇興趣
睇下開唔開到團

推一野
有冇人有興趣

條野成2千幾蚊

計左8絞
買左天空六單
唔知有冇伏
之前用開jvc fxt 90

唔係話天空6單性價比低 用千幾蚊買215質素咩

有d人又話唔係
要移出伏list
btw
佢空運直送香港唔洗補運費又平70人仔咪膽粗粗試下
btw
個fxt90用洗衣機洗完仲用到
好硬淨

自己耳聽為實,唔通人地講咩就信咩
有冇買埋佢條線,? 聽講都唔差既

買左條8芯試下
最怕qc唔得

邊條8芯? 188線?

8芯銅銀混編線

唔使怕qc

因為都冇qc

撞手神

收左貨
聽緊
有d矇
要煲煲
感覺ok
好過fxt 90
耳機盒爛咗…
有無巴打有硬盒推介?

同問

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【派力肯Pelican 1010 1020 耳机升级线保护收纳盒 塘鹅防护安全箱】¥hZWpSjyMAA¥http://c.b1za.com/h.21EGNj?cv=hZWpSjyMAA&sm=947c3a

呢個貴啲,但靚啲

Thanks.
直3.5mm 換L插頭 邊到換穩陣同平d?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【耳机升级线 diy846 SE846 舒尔线材 se535 w60 八芯镀银 铜银混编】¥A5SOSp1lwh¥http://c.b1za.com/h.2dr9wk?cv=A5SOSp1lwh&sm=1e21e4

巴打點睇呢條? 用緊悅耳5單846

188銅銀混編夠唔夠聽?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【耳机升级线 diy846 SE846 舒尔线材 se535 w60 八芯镀银 铜银混编】¥A5SOSp1lwh¥http://c.b1za.com/h.2dr9wk?cv=A5SOSp1lwh&sm=1e21e4

巴打點睇呢條? 用緊悅耳5單846

188銅銀混編夠唔夠聽?

想增強低音?銅線夠洗了
lm
lm
另外想係到問問大家

依家想再搞

再講多少少就係
4絞=5米線材
8絞=10米線材
咁淘寶代工就

唔知大家有冇興趣
睇下開唔開到團

推一野
有冇人有興趣

條野成2千幾蚊

之前EPC已經想買,但果排忙miss左
如果開到團想入5米做4絞
買左天空六單
唔知有冇伏

有d人又話唔係
要移出伏list
btw
btw
好硬淨

買左條8芯試下
最怕qc唔得

邊條8芯? 188線?

8芯銅銀混編線

唔使怕qc

因為都冇qc

撞手神

收左貨
聽緊
有d矇
要煲煲
感覺ok
好過fxt 90

認真d聽
底噪出曬黎
唔通要買耳曠
用緊HTC機
買左天空六單
唔知有冇伏

有d人又話唔係
要移出伏list
btw
btw
好硬淨

買左條8芯試下
最怕qc唔得

邊條8芯? 188線?

8芯銅銀混編線

唔使怕qc

因為都冇qc

撞手神

收左貨
聽緊
有d矇
要煲煲
感覺ok
好過fxt 90

認真d聽
底噪出曬黎
唔通要買耳曠
用緊HTC機

直接買部player玩喇
買左天空六單
唔知有冇伏

有d人又話唔係
要移出伏list
btw
btw
好硬淨

買左條8芯試下
最怕qc唔得

邊條8芯? 188線?

8芯銅銀混編線

唔使怕qc

因為都冇qc

撞手神

收左貨
聽緊
有d矇
要煲煲
感覺ok
好過fxt 90

認真d聽
底噪出曬黎
唔通要買耳曠
用緊HTC機

直接買部player玩喇

有冇介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞