淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
請問四鐵一圈配咩線好

想提升邊方面?

金鍊
呢度有冇巴打入咗悅耳2圈4鐵
請問四鐵一圈配咩線好

想提升邊方面?

未買呀
諗緊買咩線好
請問四鐵一圈配咩線好

想提升邊方面?

未買呀
諗緊買咩線好

我買埋佢280個條線
請問四鐵一圈配咩線好

想提升邊方面?

未買呀
諗緊買咩線好

本身自己有線用開?有就試左聲先,再諗換咩線
xduoo x3刷rockbox會唔會變磚好驚

上大陸d論壇啦,有圖文教學

鬼佬話x3 is near impossible to brick it

大陸d野要改ROM自由度好大
手機都係
但有冇後門

電話大陸人整既ROM就冇美感,又殘體又盛o)
DAP就唔知啦,用番外國人整既好D
請問四鐵一圈配咩線好

想提升邊方面?

未買呀
諗緊買咩線好

本身自己有線用開?有就試左聲先,再諗換咩線

就係無用開
第一次買線
試銀線紡條銀銅混編好唔好呢
請問四鐵一圈配咩線好

想提升邊方面?

未買呀
諗緊買咩線好

我買埋佢280個條線

我要平衡頭
佢開我320
諗緊不如加錢買其他
ZDGG
六單三導管 rmb 1499
四單pro 版雙導管 rmb 1599

邊個好啲呢?
呢度有冇巴打入咗悅耳2圈4鐵

冇記錯呢度有一個巴打有,話唔錯咁。 epc都聽過一個話好。照計悅耳啲嘢信得過嘅,差在啱唔啱自己嘅啫
有冇線係有咪嘅?

淨係睇樣我俾85分
聲就ok,係齒音真係太勁
ZDGG

邊個好啲呢?

一定係pro行先

唔使沉迷多單元

一係就六單pro
悅耳有隻6單pro,上幾頁有開箱
有冇線係有咪嘅?

以前整線係可以叫佢加線控/咪,依家好似冇人會蘇你咁
ZDGG

邊個好啲呢?

一定係pro行先

唔使沉迷多單元

一係就六單pro

巴打覺得四單pro夠唔夠?見住多幾百又可以升級6/8單
http://c.b1ww.com/h.dTbocO?cv=ItYU8Qn3dD&sm=f88024
有冇伏

巴打係咪響Group問過? 我覺得依隻伏伏地, 一嚟title叫魔音都伏左一半(魔音係當年monster beats響大陸個名)
二嚟你見佢由頭到尾一啲技術資料都冇提過 依類吹水文我都作到
http://c.b1ww.com/h.dTbocO?cv=ItYU8Qn3dD&sm=f88024
有冇伏

巴打係咪響Group問過? 我覺得依隻伏伏地, 一嚟title叫魔音都伏左一半(魔音係當年monster beats響大陸個名)

好在有人覆,我見巴打一問完就沈左完全冇你理,sad
有冇伏

依排個post都靜
武藤同金鍊+a pt混編 邊條好d?
差唔多既話我買金鍊算

本來想買grace但試完冇預期中咁正 平平地買住條用先
淘左幾樣野
zst以音色黎講真係抵玩
不過插座鬆撚過西 跟本冇可能帶出街用
銀線坊D造工仲好過亮點
淘左幾樣野
zst以音色黎講真係抵玩
不過插座鬆撚過西 跟本冇可能帶出街用
銀線坊D造工仲好過亮點

唔係同一間黎?
有冇伏

依排個post都靜

唔係我問冇入過group,睇黎胖子穩陣d
有冇伏

依排個post都靜

唔係我問冇入過group,睇黎胖子穩陣d

認錯人添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞