淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
用緊x5三代
睇下換唔換2.5頭
係唔係換左正好多
有冇2.5平衡線介紹
推推
http://c.b1wt.com/h.2Rfajz?cv=x11L7SFfo0&sm=8a9a7a
有無巴打買過呢隻?
想知低音得唔得
http://c.b1wt.com/h.2Rfajz?cv=x11L7SFfo0&sm=8a9a7a
有無巴打買過呢隻?
想知低音得唔得

唔得
可買胖子ie800
第一頁
有無巴打買過呢隻?
想知低音得唔得

要低音可考慮動圈,或圈鐵耳機
用緊x5三代
睇下換唔換2.5頭
係唔係換左正好多
有冇2.5平衡線介紹

用緊x5三代
睇下換唔換2.5頭
係唔係換左正好多
有冇2.5平衡線介紹

有分別囉

銀線坊或亮點定唔知邊間
用緊x5三代
睇下換唔換2.5頭
係唔係換左正好多
有冇2.5平衡線介紹

有分別囉

銀線坊或亮點定唔知邊間

用緊咩耳機先
用緊x5三代
睇下換唔換2.5頭
係唔係換左正好多
有冇2.5平衡線介紹

有分別囉

銀線坊或亮點定唔知邊間

用緊咩耳機先

天空六單

有分別囉

銀線坊或亮點定唔知邊間

用緊咩耳機先

天空六單

買金鍊喇,中高頻都有提升

有分別囉

銀線坊或亮點定唔知邊間

用緊咩耳機先

天空六單

link
唔好意思想問下 筆值大約800
想買條線配UE900 有冇邊條淘寶線有好評
主力要求音場 細節 樂器分離度
唔該晒咁多位

天空六單

link

第一版介紹既淘店(亮點)
唔該晒咁多位

900定900s?
前者可以skip 後者可屌條188線玩玩
隻im02打柴,求同價位推介
聽女聲,管弦樂多
唔該晒咁多位

900定900s?

900s 幫朋友買咗條百幾蚊嘅先 好撚垃圾
好似廢左武功咁 貴少少有冇推介?
唔該晒咁多位

900定900s?

900s 幫朋友買咗條百幾蚊嘅好撚垃圾
好似廢左武功咁 貴少少有冇推介?
有冇535線推介一下,不直300$試玩

因為我用dx80我覺得細聲既時候底噪好煩

想加強人聲?置頂188線幫到你

想細聲時聽唔到底噪,係唔係要靈敏度低啲既線

因為我用dx80我覺得細聲既時候底噪好煩

想加強人聲?置頂188線幫到你

想細聲時聽唔到底噪,係唔係要靈敏度低啲既線

用緊手機定DAP推?
想放對 ZDGG 3單(後備耳機,聽過一兩次)
$300
Telegram @lihna1307
有無巴打試過拎匠海dt26去改私模?

改黎做乜 當後備耳機用下咪幾好 同埋個模已經好接近私模feel 喇喎

改黎做乜 當後備耳機用下咪幾好 同埋個模已經好接近私模feel 喇喎

塞耳膠嗰位斷左一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞