淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
TG谷果邊有位巴打放左好耐胖子ie800 有興趣可以過去留意下

另外,今日去大鋪睇N40,$3180仲冇K3咁正 ?!係真唔係...聽日狗衝買隻銀色版先

1000內有呢個質素同金屬殼真係幾抵

800咋都係,而且仲有兩條線,質量又好又靚仔,買啦買啦

姐係邊到買
有冇zs3 link
淘寶有好多款唔識揀
有冇zs3 link
淘寶有好多款唔識揀

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【KZ ZS3-X重低音耳机入耳式耳挂通用线控带麦耳机耳塞运动跑步包邮】¥krXIQaPK2O¥http://c.b2za.com/h.dqRLTj?cv=krXIQaPK2O&sm=c91ad7
用緊315,想換新,巴打有推介?
budget: 1000
聽普通流行曲
TG谷果邊有位巴打放左好耐胖子ie800 有興趣可以過去留意下

另外,今日去大鋪睇N40,$3180仲冇K3咁正 ?!係真唔係...聽日狗衝買隻銀色版先

$3180係大鋪標得貴姐
我講K3>N40係講緊聽感方面我嘅受落程度, N40我嫌太淡
不過我認為K3上平衡真心有驚喜, 就算用淘仔啲平嘅2.5平衡線一樣
假如原裝嗰兩條線搵到人接(mmcx 3.5應該唔難)
應該補少少錢就夠換條平價2.5平衡線

1000內有呢個質素同金屬殼真係幾抵

800咋都係,而且仲有兩條線,質量又好又靚仔,買啦買啦

姐係邊到買

香港可以依度買, 好似包郵? 唔肯定, Msg問下佢
https://www.facebook.com/HKPLTD/

我講K3>N40係講緊聽感方面我嘅受落程度, N40我嫌太淡
不過我認為K3上平衡真心有驚喜, 就算用淘仔啲平嘅2.5平衡線一樣

有冇link 隻野係咪似真k3果種冷聲
k3新版舊版有咩分別?
k3新版舊版有咩分別?

新版有得換濾嘴
k3新版舊版有咩分別?

新版低頻量會比舊版多少少, 可以換濾咀, 同埋新版係有包裝, 舊版得個盒仔裝耳機連配件

隔左太耐我對K3003聲冇哂印象..問朋友肯唔肯借佢隻嚟試先
TFZ series有冇巴打評論下

隔左太耐我對K3003聲冇哂印象..問朋友肯唔肯借佢隻嚟試先

同K3003比唔掂架

性價比一般以上,價錢比較貴,有唔同定位比你簡,外觀算幾靚,不過有更好既選擇(K3)

ZS3抵玩,$69
其他冇推薦
想買部有2.5嘅dap, 但係得3000畢直,有冇推介?

DP100? 唔好揀X5iii 就得

性價比一般以上,價錢比較貴,有唔同定位比你簡,外觀算幾靚,不過有更好既選擇(K3)

有冇link? 係淘寶 search唔見有

如果想有埋android呢?
btw, 唔一定要新機,2手我都ok

俾兩三百入日水300R
應該滿足到你要求,有2.5 又行AN 而且冇X5iii咁多鑊氣
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【[正货]mp3hifi耳机 pb2 耳机运动蓝牙G3米4iphone6蓝牙xshotx3s】¥yErKjPtj4A¥http://c.b2za.com/h.dmJ2rK?cv=yErKjPtj4A&sm=c376e8

呢個如何

唔好
你要藍牙運動耳機咩? 你睇果啲胖子耳機HIFI黎講唔錯阿 點睇?

仆街已經買左

胖子店內正貨耳機只推IE80 運動耳機都係以跑黎跑去都唔會甩為主要功能

有冇邊隻係音質唔差,搵極大部分都係有線。
有冇1000蚊樓下無損mp3推介
有冇1000蚊樓下無損mp3推介

你係想買機聽歌?
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【[正货]mp3hifi耳机 pb2 耳机运动蓝牙G3米4iphone6蓝牙xshotx3s】¥yErKjPtj4A¥http://c.b2za.com/h.dmJ2rK?cv=yErKjPtj4A&sm=c376e8

呢個如何

唔好
你要藍牙運動耳機咩? 你睇果啲胖子耳機HIFI黎講唔錯阿 點睇?

仆街已經買左

胖子店內正貨耳機只推IE80 運動耳機都係以跑黎跑去都唔會甩為主要功能

有冇邊隻係音質唔差,搵極大部分都係有線。

有線音質一定好d

俾兩三百入日水300R
應該滿足到你要求,有2.5 又行AN 而且冇X5iii咁多鑊氣

明白,唔該aristo巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞