淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
條ie880話咁快就比左朋友
又要買喇

宜家用緊 魔弓moxpad X6 (都係淘寶)

1. 買條銀線/188線升級條 x6
2. 買條新既zst+銀線
3. 買過條ie800

大家集思廣益下,plan 1定2好

咩IE800先

你話呢

第一頁 39蚊人仔個條

升級啦

買條貴過隻耳機既線不如買過部
又要買喇

3. 買過條ie800

幾錢筆直?

我玩緊聲菲新出果隻圈鐵,人聲貼耳幾正,仲要有bass
而且價錢唔貴200頭就玩到,平價之選
[img]https://na.cx/i/4AZ3mN0.jpg[img]

幾有型 條線幾錢?
個人覺得ZS3>ZST
都係銀線咁計
小弟想買個耳機 平時用開小米100蚊個款聽覺得唔差
依家想升級少少對隻耳好D
平時有用開呢類野 希望新耳機都可以用到

唔好兜耳 正正常常就得
Budget 200
咩歌都聽 Spotify premium
感謝

另外就係點先知個間野伏唔伏 我都想自學睇淘寶耳機但唔識睇
佢講到好似好勁咁但實際你都明淘寶
又要買喇

3. 買過條ie800

咩IE800先

你話呢

第一頁 39蚊人仔個條

你BUDGET幾多 我諗2都可以既
利申:冇試過

Zs3 有sd模 x6 你唔覺得隔音好差

隔音如何

唔好兜耳 正正常常就得
Budget 200
感謝

UP漏左幅圖
耳綿

唔好兜耳 正正常常就得
Budget 200
感謝

試下依隻
利申:朋友推薦,未試過,有鐵味既動圈應該唔錯。

唔好兜耳 正正常常就得
Budget 200
感謝

試下依隻

来自淘宝Windows 10的分享:发烧森海赛ie800耳机hifi diy入耳塞式监听手机线控麦语音http://b.mashort.cn/S.bUdfBk
[img][url]https://na.cx/i/4AZ3mN0.jpg[img][/url]

幾有型 條線幾錢?

條銅線黎,8編 買左四百幾

隔音如何

夾spin fit同佢跟機送耳綿隔音都ok,隻耳機比較細隻
又要買喇

3. 買過條ie800

幾錢筆直?

200-250蚊
btw 你剛剛介紹聲菲個條 價錢啱心水,但我嫌佢太大舊

唔好兜耳 正正常常就得
Budget 200
感謝

試下依隻

来自淘宝Windows 10的分享:发烧森海赛ie800耳机hifi diy入耳塞式监听手机线控麦语音http://b.mashort.cn/S.bUdfBk

感謝巴打
另外上面有巴打介紹左第二隻耳機
2017新款XBA三單元圈鐵耳機6in1索尼大法並列式結構發燒手機耳機
https://world.taobao.com/item/544311842590.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4002-3012541167.51.Fa3zc1

同岩岩巴打你介紹個隻 會邊款好D???
發燒森海賽ie800耳機hifi diy入耳塞式監聽手機線控麥語音
https://world.taobao.com/item/41881559026.htm?fromSite=main&spm=a313p.10.1cd.24707278264&short_name=S.bUdfBk&app=chrome
又要買喇

3. 買過條ie800

咩IE800先

你話呢

第一頁 39蚊人仔個條

升級啦

買條貴過隻耳機既線不如買過部

會唔會有d 1百蚊倒既銀線

唔算粗喇,不過聽診好勁就真

呢個巴打又影得幾靚仔

呢個幾錢? 好靚

求link

btw, dpx1?
又要買喇

3. 買過條ie800

咩IE800先

你話呢

第一頁 39蚊人仔個條

咩係sd模?
至於隔音 還好啦,可能我用到習慣左
巴打有玩過x6?

唔算粗喇,不過聽診好勁就真

呢個巴打又影得幾靚仔

呢個幾錢? 好靚

求link

btw, dpx1?

幾錢? 第一版介紹果條39蚊800,冇咪既,要咪既好飲係50

巴打好眼利,的確係DPX1
又要買喇

3. 買過條ie800

咩IE800先

你話呢

第一頁 39蚊人仔個條

咩係sd模?
巴打有玩過x6?

SD模就google下 inear SD4 就知了
一隻隔音同配戴都好好既耳模
又要買喇

3. 買過條ie800

幾錢筆直?

200-250蚊
btw 你剛剛介紹聲菲個條 價錢啱心水,但我嫌佢太大舊

個耳機唔算大喇,比我想像中細
始終有一隻圈同兩粒鐵唔會點細
有沒賣0.78插頭或可改插頭類型耳機鋪頭?
又要買喇

3. 買過條ie800

咩IE800先

你話呢

第一頁 39蚊人仔個條

咩係sd模?
巴打有玩過x6?

有呀 之前都ok 既 但隔音太差 同之後zst zs3 都正過佢
39 ie800 都清聲d

咩係sd模?
巴打有玩過x6?

有呀 之前都ok 既 但隔音太差 同之後zst zs3 都正過佢
39 ie800 都清聲d

紅字認同
都市傳說話換左線會清dd,所以先有plan1既出現
請問各位大大 有無運動耳機推介?
最緊要大聲 筆直700
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞