淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
有無巴打試過拎匠海dt26去改私模?

改黎做乜 當後備耳機用下咪幾好 同埋個模已經好接近私模feel 喇喎

塞耳膠嗰位斷左一邊

買過另一對耳機啦,dt26後備玩下算喇
請問手機推唔推得郁天空6單?
大家留意番#1有telegram谷
方便大家討論

改黎做乜 當後備耳機用下咪幾好 同埋個模已經好接近私模feel 喇喎

塞耳膠嗰位斷左一邊

你search下做私模成本幾多先。。。
請問手機推唔推得郁天空6單?

我用bf聽
聽到電話底噪好大
搞到破財買x5 3代
依家仲諗住買2.5平衡金線

塞耳膠嗰位斷左一邊

改完模咪垃圾聲

塞耳膠嗰位斷左一邊

其實我自己已經有對ue既cm
係我女人想要對透紫色先諗住試下淘仔啲改模師父 還掂對DT26都斷左一邊
有冇純銀線推介
唔要銅銀混編
XDUOO X10買唔買得過?
聽鬼佬話好似固件d問題
暫時唔UPDATE係咪就OK?
同價位有冇其他推介?
THX

x10性價平ok
唔命意外觀都ok
同埋睇定d自升

塞耳膠嗰位斷左一邊

係我女人想要對透紫色先諗住試下淘仔啲改模師父 還掂對DT26都斷左一邊

斷管應有得整?

同埋見到高品質之城翻生賣匠海d 耳機,
令我覺得鬼鬼地
買左條平衡金線得到貨
1600+1100+3000
成5000蚊買耳機
真係貴
買GTX1080好過
買左條平衡金線得到貨
成5000蚊買耳機
真係貴
買GTX1080好過

5000蚊買大廠唔會好D咩
買左條平衡金線得到貨
成5000蚊買耳機
真係貴
買GTX1080好過

5000蚊買大廠唔會好D咩

其中3000係買左FIIO5 三代
腸下平衡係唔係真係差咁遠

塞耳膠嗰位斷左一邊

整cm畀女人 外表行先嘅 不如Naga Audio啦 亦軒做緊佢地香港代理
我見fb page有人問naga接唔接改模 亦軒都答話接
依間野artwork好靚
買左條平衡金線得到貨
成5000蚊買耳機
真係貴
買GTX1080好過

成set嘢係點? 1600 iem 1100 cable 3000dap?
買左條平衡金線得到貨
成5000蚊買耳機
真係貴
買GTX1080好過

成set嘢係點? 1600 iem 1100 cable 3000dap?

YES

因為我用dx80我覺得細聲既時候底噪好煩

想加強人聲?置頂188線幫到你

想細聲時聽唔到底噪,係唔係要靈敏度低啲既線

用緊手機定DAP推?

用dx80

用緊手機定DAP推?

用dx80

應該似係DAP問題

用緊手機定DAP推?

用dx80

應該似係DAP問題

爬文話咁樣先可以聽到細節,但太細聲會聽埋底噪,唔知真唔真
我聽問下條金線係唔係受留言咁講咁正
想問下im系列用返3.5mm有無咩升級線抵玩?
ebay買x3有冇伏點解會平咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞