淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
新手想請問下⋯⋯

入左300R,用用緊 in ear SD2 .
想換線換2.5 頭,平時聽得好雜咩都會聽。
有無咩好推介

想提升邊方面?筆直幾錢
新手想請問下⋯⋯

有無咩好推介

想提升邊方面?筆直幾錢

其實主要想換頭,升人聲。 1000樓下。
TG谷果邊有位巴打放左好耐胖子ie800 有興趣可以過去留意下

另外,今日去大鋪睇N40,$3180仲冇K3咁正 ?!係真唔係...聽日狗衝買隻銀色版先

$3180係大鋪標得貴姐
我講K3>N40係講緊聽感方面我嘅受落程度, N40我嫌太淡
不過我認為K3上平衡真心有驚喜, 就算用淘仔啲平嘅2.5平衡線一樣
假如原裝嗰兩條線搵到人接(mmcx 3.5應該唔難)
應該補少少錢就夠換條平價2.5平衡線

有冇link 隻野係咪似真k3果種冷聲

隔左太耐我對K3003聲冇哂印象..問朋友肯唔肯借佢隻嚟試先

同K3003比唔掂架

想打經典/旗艦冇咩可能
但我覺得假如手頭用緊有2.5Bal out嘅dap, 依隻野換條平衡線千鬆啲真係好有競爭力
推幾推
淘寶有冇CM推介
新手想請問下⋯⋯

有無咩好推介

想提升邊方面?筆直幾錢

即可看到【冷冻单晶铜线 ie8 ie80 舒尔se846 535 铁三角im01 50耳机升级线】¥8hFAQ65rSa¥http://c.b5yq.com/h.dHn9mX?cv=8hFAQ65rSa&sm=1db98d

呢條夾SD4s, 可以換2.5

$39 ie800

有盒嘅
我幾個月前買冇

$39 ie800

有盒嘅
我幾個月前買冇

入面有耳機包同唔同size嘅膠
新手想請問下⋯⋯

有無咩好推介

想提升邊方面?筆直幾錢

即可看到【冷冻单晶铜线 ie8 ie80 舒尔se846 535 铁三角im01 50耳机升级线】¥8hFAQ65rSa¥http://c.b5yq.com/h.dHn9mX?cv=8hFAQ65rSa&sm=1db98d

呢條點睇
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=45783127593
新手想請問下⋯⋯

有無咩好推介

想提升邊方面?筆直幾錢

呢條點睇
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=45783127593

一樣線材
都係7N 冷凍單晶銅,每條42 芯
係價錢分別
不過我推果間我介紹會平啲姐
新手想問下重炮200 定zs3 好d , 準備好落單

ZS3 we 7

im50應該買條純銀 好似係

我用IM70換左呢條,平平地算係咁
http://c.b5yr.com/h.dscYWE?cv=ER2NQf340J&sm=467a4b

入門耳機換貴線提升唔大,你岩

我用im70, 自制過單晶銅綫,整體都有進步
條線壞左,懶得整,諗住入條新

呢條
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z0d.6639537.1997196601.63.wbWxcT&id=521141218215

8根30芯,唔知佢肯唔肯改頭

買左 今日發貨 店主肯幫我換cm頭

咩headphone用呀?report pls
其實大粒銅同單精銅有咩分別?

ZS3 we 7

睇黎重炮唔係好得喎😂😂😂😂
除左JVC FX850, 仲有邊對bass正?
利申:用緊im70

ZS3 we 7

ZS3出左之後500內耳機冇對手咁濟

ZS3 we 7

我落深水埗試左ZS3,都心郁郁想買~~但好似對IM70 D 聲DETAIL好多~
諗緊係咪應該留番ZS3既錢黎買綫~~有咩意見~?

ZS3 we 7

我落深水埗試左ZS3,都心郁郁想買~~但好似對IM70 D 聲DETAIL好多~

你用緊im70就唔駛玩呢隻,想升級既筆直預幾多?

ZS3 we 7

如果線筆直400,如果買HEADPHONE就1000左右
用緊SONY低級MP3 PLAYER,有時用IPHONE, 我聽EDM好少有無損檔
超鐘意聽BASS,下潛越深越好

聽過JVC HA-FX850, D BASS真心正~但OVER筆直

ZS3 we 7

用緊SONY低級MP3 PLAYER,有時用IPHONE, 我聽EDM好少有無損檔

聽過JVC HA-FX850, D BASS真心正~但OVER筆直

magaosi k3應該岩你,800內買到
BASS唔差有分析力

剩返舊錢用黎換線

ZS3 we 7

BASS唔差有分析力

剩返舊錢用黎換線

知唔知邊度有得試聽K3呀~~?

ZS3 we 7

BASS唔差有分析力

剩返舊錢用黎換線

知唔知邊度有得試聽K3呀~~?

幫你推下,我都係聽過FD果隻,佢淘仔買既
我通常聽hiphop rap edm 嘅歌
另外會聽下周杰倫
咁我應該買
聲菲嘅k3003

唯諾嘅ie800
另外會聽下周杰倫
咁我應該買
聲菲嘅k3003

唯諾嘅ie800

如果換埋線要點做換邊隻好 平平地得架啦
用iPhone 7 plus 聽歌
另外會聽下周杰倫
咁我應該買
聲菲嘅k3003

唯諾嘅ie800

如果換埋線要點做換邊隻好 平平地得架啦
用iPhone 7 plus 聽歌

MaGaoSi K3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞