淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
天空六單加金線唔錯
仲FIIO X5 III失色左
底噪大
天空六單加金線唔錯
仲FIIO X5 III失色左
底噪大

来自淘宝Windows 10的分享:金夜壶HIFI动铁味单动圈入耳式耳塞重低音人声均衡mp3音乐耳机 http://b.mashort.cn/S.bfvUxh

有冇勇士
ebay買左隻xduoo x3左右聲好似調轉左點算好

PLAYER都有調轉聲?
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

PLAYER都有調轉聲?

re左部機正常返嚇到賴屎
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

用緊佢條金線OK
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

用緊佢條金線OK

部x5換左機? 仲有無底躁
来自淘宝Windows 10的分享:HANDEL-Sapphire 原装hifi音质hifi发烧入耳式耳机ie800k3003diy http://b.mashort.cn/S.bfv6bY

玩開旗艦音響既FD推薦依間鋪,唔知有冇人有興趣試下?我唔知聲音走向唔敢試
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

用緊佢條金線OK

用尾先有貨
一換一
依家仲受緊D底躁
用都用得唔開心
右手邊嚴重D
有D唔穩定電流聲
我覺得係粒AK4490出問題
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

用緊佢條金線OK

用尾先有貨
一換一
依家仲受緊D底躁
用都用得唔開心
右手邊嚴重D
有D唔穩定電流聲

下次入國磚前真係要試,唔係又幫人bug fix
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

用緊佢條金線OK

用尾先有貨
一換一
依家仲受緊D底躁
用都用得唔開心
右手邊嚴重D
有D唔穩定電流聲

行黎架
買既時候冇試聽
其實第一日都好多底噪
用左幾日問題就嚴重左
條純銀線到咗 聽日試吓先
$100樓下有冇邊條最高性價比?
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

100樓下買到,加條銀線就可以新手上路

可唔可以forward條淘寶link
Thanks 巴打

Search zs3 第一版已經有69.9人仔

但嗰條叫zs3x 一樣㗎?
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

Thanks 巴打

http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html?vip=693049
呢到都好平
利申:買過
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

Thanks 巴打

http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html?vip=693049
呢到都好平

新會員,可免運費

¥168嗰隻

Thanks 巴打

呢到都好平

新會員,可免運費

我果隻都係度買既,不過要等幾耐下

Thanks 巴打

呢到都好平

新會員,可免運費

我果隻都係度買既,不過要等幾耐下

咁銀線就淘?
亮點有冇伏
想買萬隆單晶銅

用緊佢條金線OK

用尾先有貨
一換一
依家仲受緊D底躁
用都用得唔開心
右手邊嚴重D
有D唔穩定電流聲

行黎架
買既時候冇試聽
其實第一日都好多底噪
用左幾日問題就嚴重左

就算行貨 都係國磚
有無人用過山靈m1
有無巴打買過係lightning頭既耳機推薦?

Lightning耳機小心有電流聲

Lightning耳機小心有電流聲

唔係原裝一定有

啱啱終於到手 清晰度有改善 不過好似有少少過尖 煲一煲會唔會好啲
用咗咁多年最鍾意呢隻編法

啱啱終於到手 清晰度有改善 不過好似有少少過尖 煲一煲會唔會好啲
用咗咁多年最鍾意呢隻編法

係邊間買架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞