淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike
有冇巴打可以俾下意見我

AUGLAMOUR R8

ZS3

ZST

邊隻好啲?新手想買300樓下玩下先

有冇巴打試過 伏唔伏

有冇巴打試過 伏唔伏

巴打請問這間野係邊度?
Ue900原廠線壞咗,想升呢條,買唔買得過?

去買188線8編線,第一版有介紹
有冇巴打可以俾下意見我

ZS3

ZST

唔建議R8

有冇巴打試過 伏唔伏

Artwork一流 聲未試聽過
Naga響亦軒有得試聽

有冇巴打試過 伏唔伏

Naga響亦軒有得試聽

Thx 巴打 想試下用cm 見佢價錢幾
之田買左Magaosi k3果位巴打點阿? 部耳機原來幾出名... 有興趣入手

廢青calling

Hi
現時係用銀濾咀配spinfit
一句講哂: 非常滿意, 上平衡有驚喜

做唔到主力, 但做緊我近來幾常聽嘅輪換選擇, 個圈feel落唔算難煲, 幾十個鐘已經bass冇一開始咁實有明顯改善, 但都係慣左返工繼續擺埋一邊煲

巴打好似香港買有現貨平淘寶10%仲有保養
之田買左Magaosi k3果位巴打點阿? 部耳機原來幾出名... 有興趣入手

廢青calling

Hi

做唔到主力, 但做緊我近來幾常聽嘅輪換選擇, 個圈feel落唔算難煲, 幾十個鐘已經bass冇一開始咁實有明顯改善, 但都係慣左返工繼續擺埋一邊煲

衝喇

有冇巴打試過 伏唔伏

Naga響亦軒有得試聽

一皮嘢8單同qdc差唔多啦已經 唔算吸引
2單3單個價錢又同aaw差唔多, 巴打想上cm就聽多幾間耳聽為實啦
唔係話睇死佢一定唔掂, 相反我覺得應該有啲料, 因為Naga一早已經響台灣同上海都有大型實體店做佢代理
純粹想話聲你知, 依個價夠買出名唔少嘅大廠, 唔好盲鐘鐘唔試多幾款就去畀錢

廢青calling

Hi

shu..我知, 唔好咁揚
跪求zs3嘅銀線link 真係揾極啲線都唔啱頭
跪求zs3嘅銀線link 真係揾極啲線都唔啱頭

買線果時同店主講cm頭
http://c.b1ww.com/h.dTbocO?cv=ItYU8Qn3dD&sm=f88024
有冇伏

巴打係咪響Group問過? 我覺得依隻伏伏地, 一嚟title叫魔音都伏左一半(魔音係當年monster beats響大陸個名)
二嚟你見佢由頭到尾一啲技術資料都冇提過 依類吹水文我都作到

好在有人覆,我見巴打一問完就沈左完全冇你理,sad

依排個post都靜

唔係我問冇入過group,睇黎胖子穩陣d

胖子做工靠運氣 我中過伏,詳情可以睇返前面 不過聲真心唔錯,只係唔知點解我啲FD話唔值依個價 有唔少弱勢但我覺得佢隻IE800做到幾千蚊既耳機都做唔到既野

買淘仔主要睇性價比同運氣

其實我budget有around 2k頭,有冇咩推薦?用開im03,想轉聽bass

我個FD隻IM03換左條百幾既銅線已經啲BASS出翻哂黎,本身我覺得部耳機唔好聽

其實要BASS記得唔好搵amp推條im03
btw用緊dpx1a都會推起左條im03 變左BASS跌但分析力up

188果條同原裝線分別大唔大?

用緊it03

188果條同原裝線分別大唔大?

用緊it03

圈鐵夾銅線應該岩駛
有冇巴打可以俾下意見我

ZS3

ZST

唔建議R8

胖子ie 800
夠你玩一段日子

有冇巴打試過 伏唔伏

Naga響亦軒有得試聽

2單3單個價錢又同aaw差唔多, 巴打想上cm就聽多幾間耳聽為實啦
唔係話睇死佢一定唔掂, 相反我覺得應該有啲料, 因為Naga一早已經響台灣同上海都有大型實體店做佢代理
純粹想話聲你知, 依個價夠買出名唔少嘅大廠, 唔好盲鐘鐘唔試多幾款就去畀錢

呢個價位我買jomo仲好

有冇巴打試過 伏唔伏

Naga響亦軒有得試聽

Naga我會考慮幫襯拎手頭啲封塵嘢改模純J Artwork

有冇巴打試過 伏唔伏

Naga響亦軒有得試聽

心動不如行動
有冇d平平地挽下

要幾平?

一兩百蚊左右 聽人聲多

有冇巴打試過 伏唔伏

Naga響亦軒有得試聽

未發大之前八單都好似3000

廢青calling

Hi

shu..我知, 唔好咁揚

邊到,求地址
邊到有平啲既SPINFIT賣 聽感有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞