淘寶耳機集中討論帖(2) - 搶完1001就開埋新post啦

1002 回覆
17 Like 2 Dislike

我部胖子IE800 個右耳....佢縫歪左 邊邊位好多膠同埋毛剌
開頭以為只係柒少少,遠睇唔覺,不過成日搞佢近視好辛苦
無那那跌出黎,入面甩左其中一條線冇聲,想自己搞掂斷埋另一條
有冇人知點去郵局寄?程序係點
定係我比錢佢買過條上半部份算

點攪到甩頭

佢本身個蓋唔似係新,部份地方唔係平滑,完全唔似左邊 佢本身個角度錯左,所以右耳比左耳長左差唔多1mm
用左一個月有多都冇事,今日行行下拎出黎想望下果個瑕疵位,點知成個蓋都差D跌埋出黎,即刻塞返佢入去,冇事,今日手多,見佢打得開,想轉一轉佢個角度,第一次唔滿意,第二次唔滿意,第三次用力過猛

隻野買左幾銀,唔貴既買過第隻玩喇

$420,不過我仲有條鍍銀線$100

淘仔800黎講,唔平

聲係有保證 不過咁啱唔好彩啫
之前有位巴打想放天空6單
如果見字請telegram我: davidchan122
$100樓下有冇邊條最高性價比?
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

100樓下買到,加條銀線就可以新手上路
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

可唔可以forward條淘寶link
Thanks 巴打
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

Thanks 巴打

Search zs3 第一版已經有69.9人仔

悅耳六單已收到,可能未煲,d 聲好實。
另外個插頭好利,依個位手工有d 差。

聽緊盧冠延同james blunt, 整體除左高頻差d, 其他都好過我隻klipsch x10😅

邊隻6單黎?

過千果隻,應該係

[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【diy发烧定制846入耳式五六单元动铁人声女声监听hifi动铁耳机耳塞】¥mADkiwCUDz¥http://c.b1wv.com/h.2EkKnI?cv=mADkiwCUDz&sm=07ca6f[/url]

依一隻。 聽左成晚,我發覺高音好刺耳
有冇勇士

来自淘宝Windows 10的分享:diy圈铁蓝牙耳机se846 HIFI圈铁发烧耳机关联se535k3003单元30017 http://b.mashort.cn/S.bfudSg
有冇勇士

来自淘宝Windows 10的分享:diy圈铁蓝牙耳机se846 HIFI圈铁发烧耳机关联se535k3003单元30017 http://b.mashort.cn/S.bfudSg

好流下
有冇勇士

好流下

應該係依個帖見過有巴打買左,先會係我個收藏LIST到
唔會係流掛,個價錢比$400 5動鐵實際得多
悅耳個老細真係好撚串,問多兩句即刻hea答我,仲反問返串我

想知佢點答

想知佢點答

問佢6單7單8單邊隻聽rock好d,佢:聽rock為什麼要動鐡

想知佢點答

問佢6單7單8單邊隻聽rock好d,佢:聽rock為什麼要動鐡

1圈4鐵囉
我估佢都係以為你想聽Bass

想知佢點答

1圈4鐵囉
我估佢都係以為你想聽Bass

我問下邊隻好d姐
都算,但係我問下佢隻8單有咩特長佢即刻VV
四五百蚊成套新手上路有咩推介
鐘意聽人聲

我部胖子IE800 個右耳....佢縫歪左 邊邊位好多膠同埋毛剌

點攪到甩頭

佢本身個蓋唔似係新,部份地方唔係平滑,完全唔似左邊 佢本身個角度錯左,所以右耳比左耳長左差唔多1mm
用左一個月有多都冇事,今日行行下拎出黎想望下果個瑕疵位,點知成個蓋都差D跌埋出黎,即刻塞返佢入去,冇事,今日手多,見佢打得開,想轉一轉佢個角度,第一次唔滿意,第二次唔滿意,第三次用力過猛

你同胖子傾下.有冇得退番去同你換過隻

點攪到甩頭

你同胖子傾下.有冇得退番去同你換過隻

佢話幫我整,仲話退返三四十蚊人仔運費比我,不過我唔撚識點寄,未試過嚴重到要退貨
有冇巴打試過悅耳3000蚊果隻?
想慢慢入手 窮撚勿屌

ZS3 加條銀線

¥168嗰隻

Thanks 巴打

Search zs3 第一版已經有69.9人仔

買咗zst
而家喺集運倉被困
我諗無三四日都唔到自取點
(我驚佢壓爆我副眼鏡框多啲)

3千買其他啦

3千買其他啦

巴打有咩推介

3千買其他啦

未有勇士,你可以試下

3千買其他啦

未有勇士,你可以試下

我覺得淘寶耳機 2000以內啦,萬一有咩意外......同埋又冇得試,你都唔知岩唔岩你心水

3千買其他啦

未有勇士,你可以試下

我覺得淘寶耳機 2000以內啦,萬一有咩意外......同埋又冇得試,你都唔知岩唔岩你心水

我個FD冇試清楚買左部IM03,之後唔係幾鐘意,都冇計(我都覺得唔係幾靚聲)不過行貨差唔多3千蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞